Jobbsafari är en del avschibsted logo

Financial Controller till Sollentuna

Financial Controller till Sollentuna

Andara Economy · Sollentuna · Ansök senast 15 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en fena på Excel och duktig på att hantera mycket masterdata? Gillar du dessutom att arbeta i en omväxlande roll nära verksamheten, tillsammans med engagerade kollegor? Bra, för nu letar vi efter en driven Financial Controller till vår framgångsrika kund i Sollentuna.

Vår kund är ett marknadsledande företag som kännetecknas av innovation, hög kvalité och spetskompetens inom sitt område.Hos vår kund är”laget starkare än jaget” och därför arbetar dom mot ett gemensamt mål.

Kontoret i Sverige marknadsför och säljer klimatprodukter och automationsprodukter. Bolaget ansvarar även för försäljning och support av egna klimatprodukter i Finland, Danmark och de baltiska länderna. Huvudkontoret ligger i Sollentuna med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har vår kund varit verksamma i snart 40 år och på företaget arbetar ungefär 100 personer.

Dina framtida arbetsuppgifter:

Som financial Controller kommer du att arbeta med budgetering, prognosarbete rapporteringsarbete samt att stödja resterande ekonomiavdelningen med det löpande ekonomiska arbetet. En viktig del av rollen innebär att hantera mycket masterdata samt att kontinuerligt förbättra processerna.

Fler exempel på arbetsuppgifter är:

Stödja Head of Finance och affärsområden i att säkerställa kontroll, precision och förutsägbarhet i den finansiella rapporteringen.

• Ansvara för att företagets rapportpaket samt tillhörande rapporter redovisas och rapporteras i tid.

• Vara delaktig i budget- och prognosarbete, grupprapportering samt lokal rapportering.

• Med affärsområdeschefers stöd utveckla, uppdatera och kommunicera ändamålsenliga analysverktyg

för att stödja affärsområden i intäkts- och kostnadsredovisning (inklusive prognosarbete).

• Stödja resterande ekonomiavdelningen med det löpande ekonomiska arbetet, inklusive rapportering till relevanta myndigheter.

• Medverkar i interna- samt externa revisioner.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har arbetat i cirka 2–5 år med liknande arbetsuppgifter och att du har en akademisk utbildning inom ekonomi.

Du har erfarenhet av redovisning och att ekonomiska rapporter genomförs och redovisas i tid. Utöver detta är du en mycket erfaren Excel-användare och är van att hantera mycket masterdata.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.

Vem är du?

Du har ett strukturerat arbetssätt, är en lagspelare och trivs med att konkretisera problemställningar. Du är bra på att kommunicera pedagogiskt och kan engagera dina kollegor. Du är flexibel och kan snabbt skifta fokus om prioriteringarna ändras. Det är också en klar fördel om du har stor samarbetsförmåga och är målinriktad, drivande samt ansvarsfull.

Mer om tjänsten

  • Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader och du kommer att bli anställd hos oss på Andara.
  • Tillsättning: omgående
  • Omfattning: heltid, 37,5 timmars arbetsvecka
  • Placering: Sollentuna

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår konsultchef på Ellinore.pereira@andaragroup.se Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Andara Economy

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Andara Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons