Jobbsafari är en del avschibsted logo

Field Service Commissioning Engineer

Friday · Göteborg · Ansök senast 8 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du redo för nästa steg i din karriär och fascineras av felsökning, funktionskontroll och modifiering? Vi söker dig som vill vara en del av ett tekniskt bolag som är ledande inom tillverkningsindustrin. Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN:

Vi på Friday söker nu en driven person som är redo att ta nästa steg i sin karriär och vill fortsätta att utveckla sina kunskaper och kompetenser. I rollen som Servicetekniker kommer du genomföra enklare modifieringar av befintliga robotprogram och hålla informativa utbildningar inom ditt kunskapsområde. Du förväntas också kommunicera på en professionell teknisk nivå och utföra garantiarbeten direkt hos kund. Dessutom spelar du en viktig roll när det gäller att marknadsföra deras produkter och tjänster ute hos slutkunder.

Ansvaret omfattar även att följa upp och utveckla KUKA Nordic kvalitetssystem samt att noggrant planera och avsluta alla arbeten enligt den rapportering som arbetet kräver. Vid behov hjälper du även till inom ditt kompetensområde med andra uppgifter inom Customer Service.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Delta vid idrifttagning av robotar och dess tillhörande system
  • Att utföra systematisk felsökning på robotsystem och utföra reparation hos kund
  • Genomföra funktionskontroll efter felsökning/garantiarbete
OM KUNDFÖRETAGET: 

KUKA är en internationellt verksam automationskoncern med huvudkontor i Augsburg. Idag är dem en av världens ledande leverantörer av intelligenta automationslösningar och består av ca 15 000 dedikerade medarbetare. Oavsett om det handlar om robotteknik, automation, logistik eller elektronik – så jobbar Kuka mot ett mål: att ge deras kunder ett avgörande försprång.

KUKA strävar efter att leverera spjutspetsteknik som driver fram innovation inom områden som Automotive, Electronics, Metal & Plastic, Consumer Goods, E-Commerce/Retail och Healthcare. 

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har eftergymnasial utbildning inom automation, mekatronik, elektroteknik alternativt motsvarande erfarenhet/utbildningbakgrund
  • Har möjlighet att resa inom arbetet
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet internt såväl som externt

Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Utöver din höga tekniska förmåga tror vi att du är nyfiken och noggrann, där du trivs i en roll med många bollar i luften. Du är orädd med har ett starkt driv och siktar hela tiden framåt. För att samarbetet med övriga kollegor ska underlättas ser vi gärna att du har en hög grad av samarbets- och serviceförmåga.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Friday ansvarar för hela rekryteringsprocessen, men att du blir direkt anställd hos KUKA Nordics. 

ÖVRIG INFO: 
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic
  • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Friday

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Friday Väst AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons