Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetstekniker till F O Peterson, Göteborg

Fastighetstekniker till F O Peterson, Göteborg

F O Peterson & Söner Byggnads AB · Göteborg · Ansök senast 15 aug. (107 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en lösningsorienterad person som har ett stort intresse för fastighetsteknik? Trivs du i en serviceinriktad roll med mycket hyresgästkontakt? Då kan tjänsten som Fastighetstekniker till F O Peterson vara ditt nästa steg i karriären.

Om tjänsten
På uppdrag av F O Peterson rekryterar vi en Fastighetstekniker som kommer att arbeta med drift- och underhåll i de fastigheter som ägs och förvaltas av F O Peterson. Arbetsområdet sträcker sig över samtliga fastigheter inom förvaltningsuppdraget där du främst kommer att arbeta med bostäder men även kommersiella fastigheter och lokaler. Som Fastighetstekniker arbetar du i nära samarbete med två andra fastighetstekniker, en driftschef, en biträdande förvaltare samt fastighetschefen.

I rollen ingår ansvar för att funktionskontroller blir utförda inom de intervallerna för respektive funktion. Däri ingår bland annat månads- och kvartalsprov av brandlarm och sprinkler, inventering av farliga ämnen, funktionskontroll av rökluckor. Du kommer att ansvara för drift och övervakning av ventilation, pumpgropar, passersystem mm.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:
 
  • Hantera utförandet av enklare projekt i PU-budgeterna i samråd med driftschefen
  • Medverka på besiktningsronder och andra avsyner i fastigheterna
  • Utföra egna ronderingar på plats och i styr- och passersystem på distans
  • Åtgärda felanmälningar som kommer in i förvaltningssystemet samt hjälpa hyresgästen med att lägga in det som felanmälts muntligt
  • Boka och medverka vid besikningar av brandlarm, sprinkler, el-revision, OVK mm
  • Utföra planerade funktionskontroller
  • Utföra planerat och akut underhåll av våra fastigheter (byta ventilationsfilter, trädgårdsskötsel, byta ut trasiga vitvaror, byta tvättställsblandare mm)
  • Utföra enklare reparationer
  • Kommunicera med- och samordnar hyresgäster och hantverkare
  • Stötta annan driftspersonal med att avflyttningsbesiktiga lägenheter och verksamhetslokaler
  • Arbetar löpande med säkerhet genom att hela tiden ta hänsyn till brandrisker, utrymning, skalskydd, arbetsmiljö, personuppgiftssäkerhet (GDPR) mm
Fastighetstekniker rapporterar till driftschef och utgår ifrån kontoret i Nordstan.

Är det här du?
Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsdrift eller liknande och att du har några års dokumenterad erfarenhet inom drift- och underhåll av bostäder och kommersiella fastigheter. Du har en administrativ förmåga och en god IT-mognad. Vidare har du goda kunskaper inom fastighetsteknik, och har ett tekniskt intresse och kunskap för tekniska system. Du har en god kommunikationsförmåga och uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tekniskt underhåll, förvaltningssystem och med passersystem. Har du certifikat för Heta arbeten och intyg för anläggningsskötare brandlarm och sprinkler ser vi även det som meriterande.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och har en god prioriteringsförmåga. Du är dessutom driven, strukturerad, engagerad och en prestigelös lagspelare.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar F O Peterson med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sofia Gaard på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

F O Peterson & Söner Byggnads AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Level Recruitment AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons