Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetstekniker (50%) till Visby

Stävbo Fastigheter AB · Oskarshamn · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fastighetstekniker 50% i din ansökan

Information om ansökan:Via email

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Vi förvärvar befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare som tillsammans med 65 medarbetare förvaltar ca 6500 lägenheter i hela landet. KlaraBo är noterat på Nasdaq Stockholm.

Vi söker nu en engagerad medarbetare på deltid 50% till Visby! Vi erbjuder ett varierande jobb med stora möjligheter att påverka dina arbetsdagar.

I rollen som fastighetstekniker kommer du att vara en del i ett team som arbetar med inre och yttre reparationer och felavhjälpande underhåll och tillsyn av fastigheterna.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

· Reparationer och underhållsåtgärder

· Felanmälningar från hyresgäster

· Planerat underhåll och proaktiva åtgärder

· Systematiskt brandskyddsarbete

· Rondering

· Besiktningar och visningar

· Energiavläsningar

· Snöröjning

Vi ser gärna att du har utbildning med inriktning fastighetstekniker eller yrkesprogram med inriktning VVS- och fastighets, Fastighetstekniker via Vuxenutbildning alternativt Fastighetstekniker eller Drift- och fastighetstekniker via Yrkeshögskola.

Du har god erfarenhet av att utföra reparationer och underhållsarbete i en liknande roll.

B-körkort är ett krav.

Våra arbetsflöden är digitaliserade så god datorvana är en förutsättning. I arbetet ingår vissa administrativa arbetsuppgifter.

Du som person är tekniskt lagd och en problemlösare med god arbetsmoral. Du har ansvarskänsla och ordningssinne. Du är serviceinriktad, då jobbet innebär mycket kontakt med både hyresgäster och leverantörer. Du tar egna initiativ och kan planera din arbetsdag på ett effektivt sätt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 50%. Provanställning 6 månader. Du rapporterar till områdeschefen/arbetsledaren.

Skicka din ansökan till visby@klarabo.se gärna redan idag, men senast den 30 april 2024. Vi ser fram emot att höra av dig!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stävbo Fastigheter AB

Placering

Oskarshamn

Kontaktperson

Stävbo Fastigheter AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fastighetstekniker 50% i din ansökan

Information om ansökan:Via email

Dela jobbannonsen

Anmäl annons