Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsskötare med trädgårdskompetens

Fastighetsskötare med trädgårdskompetens

CA Fastigheter · Jönköping · Ansök senast 15 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du förvalta framtiden tillsammans med oss?

Vi äger, förvaltar och utvecklar attraktiva och hållbara hem och lokaler i tillväxtregioner – i och utanför Sverige. Vi är 100 anställda och finns med kontor på sex orter i Sverige, från Stockholm i norr till Malmö i söder och med huvudkontor i Kalmar.

CA Fastigheter AB ingår i koncernen Claesson & Anderzén AB, ett familjeägt investmentbolag, som idag drivs av tredje och fjärde generationen.

Drygt hundra år i fastighetsbranschen har lärt oss att se det lilla i det stora och det stora i det lilla. Gett oss mod att tänka i nya banor och testa andra vägar än de allra enklaste.

Läs mer oss på www.cafastigheter.se

Arbetsuppgifter

Som Fastighetsskötare erbjuds du ett varierande och rörligt arbete utomhus. Du arbetar för att vår yttre miljö ska vara tilltalande och ren dels för våra hyresgästers trivsel, dels för fastighetens välmående. I rollen ansvarar du för skötsel av grönytor så som att planera och utföra egna planteringsarbeten, trädbeskärning och renhållning av rabatter. Vidare ingår lekplatsskötsel, rengöring av markbeläggningar, halkbekämpning och snöröjning, gräsklippning samt övrig utemiljöskötsel. Bland övriga arbetsuppgifter förekommer felsökning och mindre reparationer men även t.ex. städning/rondering av tvättstugor, miljörum, loftgångar och källare. Du utför ditt arbete både självständigt och i team med kollegor.

Du kommer dagligen att träffa och bemöta våra hyresgäster, därför ställs det krav på att du är både social och lyhörd för att kunna leverera den bästa servicen till våra hyresgäster.

Din bakgrund

Vi söker en lagspelare som är lösningsorienterad och som på ett serviceinriktat sätt driver och planerar arbetet framåt tillsammans med övriga kollegor. Du är nyfiken och räds inte nya kunskaper.

För att vara aktuell för tjänsten som fastighetsskötare har du god kompetens inom trädgård och med relevant erfarenhet inom fastighetsbranschen eller från likvärdigt arbete. Utbildning inom fastighet/trädgård är meriterande.

Eftersom du dagligen behöver transportera dig mellan våra fastigheter är B-körkort ett krav. För att lyckas i rollen hos CA Fastigheter agerar du professionellt och kan bemöta alla olika typer av människor. Du behöver kunna hantera svenska flytande i såväl tal som skrift.

Tillträde

Snarast, eller enligt överenskommelse.Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.

Övrigt

Sista ansökningsdag är 15 maj men urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Mikael Johansson, Teknisk chef, 036-7701724

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CA Fastigheter

Placering

Jönköping

Kontaktperson

CA Fastigheter AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons