Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsmäklare till Svensk Fastighetsförmedling i Örnsköldsvik

Fastighetsmäklare till Svensk Fastighetsförmedling i Örnsköldsvik

Svensk Fastighetsförmedling · Örnsköldsvik · Ansök senast 19 sep. (143 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Vill du bli en del av Sveriges största oberoende mäklarkedja? Nu har du chansen att bli en del av Svensk Fastighetsförmedling i Örnsköldsvik!

Vi söker dig som är registrerad mäklare eller i slutskedet av din utbildning och som vill utmana dig själv i mäklarrollen. I dagslägetär vi 3 mäklare med lång erfarenhet av mäklarbranschen.Nusöker vi en nyckelspelare till lagbygget på Svensk fastighetsförmedling i Ö-vik! Våra uppdragsgivare förtjänar det bästa och för att kunna erbjuda det krävs att vi har viljan och förmågan att jobba som ett lag. Det gemensamma målet måste alltid vara att ge vårt yttersta för att skapa goda resultat för våra uppdragsgivare.Hos oss står vi för osjälviskhet, att dela med sig till sina kollegor för att i andra lägen få något tillbaka.Vår övertygelse är att laget är starkare än jaget. Är du vår nya lagmedlem?Krav

  • Är registrerad mäklare med tillhörande fastighetsmäklarutbildning eller är i slutskedet på utbildningen till fastighetsmäklare.
  • Flytande Svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi ger dig tillgång till

  • Marknadens största kundregister och tyngden av att tillhöra ett etablerat och välkänt varumärke med över 85 års branscherfarenhet samt med stora samarbetspartners.
  • Vår framgångsrika försäljningsmetod, kontinuerlig kompetensutveckling och moderna digitala system.
  • En stark gemenskap och väletablerad erfarenhet som finns inom kedjan, landet runt.

Vi ger dig dessutom goda förutsättningar och verktyg för att du ska lyckas som mäklare. Detta genom att vi ligger i framkant vad gäller förändringar för att möta framtidens barriärbrytande mäklartjänst. Är du nyfiken och vill veta mer om tjänsten, är du varmt välkommen att slå en signal eller skicka in din ansökan.

Om ossSvensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Hos oss blir du en del av ett engagerat team med 1250 kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans. Vi arbetar aktivt för att du ska trivas och utvecklas och vi har flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss erbjuds du som medarbetare löpande utbildningar, unika verktyg och delägarskap. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Läs mer om hur det är att jobba hos oss via jobb.svenskfast.se

KontaktI den här rekryteringen söker vi en registrerad fastighetsmäklare, nyregistrerad eller med några års erfarenhet i bagaget. Vid frågor kontakta Franchisetagare Johan Alsén, på070-891 78 46, johan.alsén@svenskfast.se. Naturligtvis behandlar vi din kontakt konfidentiellt.

Läs mer om oss här

https://jobb.svenskfast.se/

https://www.facebook.com/svenskfastkarriar/

https://www.instagram.com/livetpasvenskfast/

Är du inte fastighetsmäklare idag? Läs då mer om Mäklarskolan https://jobb.svenskfast.se/pages/maklarskolan

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Fastighetsförmedling

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

Svensk Fastighetsförmedling AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons