Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetskötare

Barsebäcks Golf & Country Club AB · Kävlinge · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du bli en del av teamet på väg mot att etablera den främsta golfresorten i Norden?

Nu söker vi två dedikerade fastighetsskötare/drifttekniker för att förstärka vår resort. Vår målsättning är högt ställd: att bli Nordens ledande golfresort. För att förverkliga denna vision är vi i behov av skicklig personal som har en känsla för detaljer och en strävan efter perfektion.


Om tjänsten

I rollen som fastighetsskötare/drifttekniker kommer ditt arbete att omfatta en bred variation av uppgifter såsom skötsel av grönområden, inklusive gräsklippning, ogräsbekämpning och häckklippning, samt underhållsuppgifter såsom målning, snickeriarbeten, mindre reparationer, poolunderhåll, och kunskaper inom VVS och elarbeten. En bakgrund med erfarenhet inom dessa områden är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning, och för att ansöka krävs att du har B-körkort. Under högsäsong innebär tjänsten arbete under helger samt på röda dagar enligt ett rullande schema.

Om Barsebäck Resort

Till Barsebäck Resort kommer besökare som vill spela golf på förstklassiga banor. Vi erbjuder också bekvämt boende i nyrenoverade hotellrum och villor, kärleksfull mat och upplevelser i en magisk miljö med utsikt över Öresund. Det är det som gör oss till en resort som du gärna besöker igen och igen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barsebäcks Golf & Country Club AB

Placering

Kävlinge

Kontaktperson

Barsebäcks Golf & Country Club AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons