Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetschef till Hjortviken Country Club

ESS Group · Härryda · Ansök senast 24 maj (24 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Fastighetschef till Hjortviken Country Club

Välkommen till Hjortviken Country Club - där lyx möter natur i perfekt harmoni. Hos oss är varje detalj noggrant utvald för att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. Vår anläggning erbjuder 150 hotellrum,en pool club på över 1 700 kvadratmeter, två restauranger och ett flertal barer, en lite hemlig festnattklubbslokal, sports club, padelbanor och 10 mötesrum.Vi strävar efter att göra vartenda besök speciellt och minnesvärt, stöttade av våra kärnvärden: passion, professionalism, lekfullhet och personlighet.

Är du vår nya fastighetschef?

Som Fastighetschef spelar du en essentiell roll i vårt team. Du ansvarar för att förvalta och utveckla vår fastighet till att fortsätta vara en plats där lyx och natur möts. Med ett öga för både detaljer och den stora bilden säkerställer du att Hjortviken Country Club alltid representerar vår höga standard, både visuellt och strukturellt.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Övergripande ansvar för drift, underhåll och utveckling av fastigheten och dess omgivningar.
  • Projektledning för renoveringar och förbättringsprojekt.
  • Ansvarig för upprättande och uppföljning av budget för fastighetsdriften.
  • Samarbeta med externa leverantörer och entreprenörer.
  • Arbeta proaktivt med hållbarhetsfrågor och miljövänliga lösningar.
Vem söker vi?

Du som söker denna position har tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna inom hotellbranschen. Du är en person med goda ledaregenskaper, ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att se lösningar där andra ser problem. Du delar våra värderingar och brinner för att skapa extraordinära miljöer.

Om tjänsten
  • Anställningsform: Heltid, tillsvidare.
  • Tillträde och lön: Tillträde 1 November och lön enligt överenskommelse

Om processen:

Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 24 maj.

Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ESS Group

Placering

Härryda

Kontaktperson

ESS Hotel Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons