Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut

Apoteket · Eskilstuna · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Utveckla din karriär som farmaceut hos oss!

Letar du efter en givande möjlighet där du kan tillämpa din farmaceutiska expertis och göra en skillnad i människors liv? På Sjukhusapoteket i Eskilstuna välkomnar just nu en engagerad farmaceut till vårt team.

Om rollen

Som farmaceut på Sjukhusapoteket i Eskilstuna blir du en nyckelspelare i vårt team.Du kommer att bidra tillatt vi ärvårdens mest attraktiva partner när det gäller läkemedelsförsörjning.Som farmaceut förväntas du agera med omtanke och engagemang där du på riktigt sätter kunden och patienten i centrum.

I denna roll har du en unik möjlighet att inte bara hjälpa människor till en bättre hälsa utan också aktivt bidra till apotekets utveckling och framgång. Du förväntas därför bidra med idéer och initiativ för att utveckla just vår verksamhet till ett självklart val för våra kunder.

Till dig som farmaceut på Sjukhusapoteketvill vi erbjuda en plattform där du kan utvecklas. Precis som du förväntas bygga en långsiktig relation med våra kunder vill vi göra det samma med dig. Hos oss har du möjlighet att växa som individ i roller som arbetar med sortiment och licenser i samråd med regionen. Vårt team ser fram emot att välkomna en ny kollega som delar vår engagemang för läkemedelsfrågor och farmaci.

På sjukhusapoteket i Eskilstuna har man som farmaceut möjlighet att arbeta med olika delar av vår verksamhet då vi både utför försörjnings och tillverkningstjänster åt Region Sörmland.

Visst arbete kan komma att ske påvåra enheter i Nyköping och Katrineholm.

Dina huvudsakliga arbetsområden
  • Läkemedelsservice på sjukhuset -i samråd med avdelningen,beställningav läkemedel i läkemedelsförråd
  • Farmaceutiskt stöd på sjukhuset - förberedning och iordningställande av läkemedel till avdelningens inneliggande patienter
  • Utföra orderberedning samt farmaceutisk slutkontroll av våra leveranser till vården
  • Arbeta proaktivt för att säkerställa högsta möjliga patientsäkerhet och kvalitet
  • Dela med dig av din kunskap och erfarenhet för att stärka teamets kompetens

Är du apotekare eller receptarie med beredningskompetens finns även möjlighet att arbeta med tillverkning av cytostatika och steril extempore hos oss.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptariesom vill jobba vårdnära med läkemedelsfrågor och har ett genuint intresse för farmaci och läkemedelsanvändning.Utöver detta söker vi dig som:

  • Är lösningsorienterad vilket innebär att du både ser och agerar på utmaningar som uppstår
  • Håller dig uppdaterad på omvärldsförändringar kopplade till farmaci- och läkemedelsfrågor
  • Är noggrann, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga där du bidrar till att skapa ett välfungerande team

När det känns rätt

Fundera inte för länge. Låt oss istället berätta om rollen och om verksamheten så kan du sen avgöra om det känns rätt för dig. Ansök nu! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen till Apoteket!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Apoteket

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Apoteket AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons