Jobbsafari är en del avschibsted logo

Familjeläkarna Vaxholm söker leg. läkare med möjlighet till BT/ST

Familjeläkarna Vaxholm söker leg. läkare med möjlighet till BT/ST

Familjeläkarna i Vaxholm · Vaxholm · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Läkare Vaxholm i din ansökan

Familjeläkarna i Vaxholm är en medelstor vårdcentral med ett behagligt arbetsklimat och trevliga kollegor. Vårdcentralen ligger centralt i skärgårdsidyllen Vaxholm och genom fönstren hör vi båtarna tuta och måsarna skria. Under hösten och vintern lägger sig lugnet över Vaxholm, men framåt våren och sommaren vaknar staden igen och glassätande turister fyller gatorna.

Familjeläkarna i Vaxholm är en av åtta vårdcentraler i Stockholm som Familjeläkarna Saltsjöbaden AB driver. Företaget har ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Alla de åtta vårdcentralerna har ett nära samarbete och arbetar ständigt med gemensam kvalitetsutveckling,

Familjeläkarna består idag av ca 800 anställda som med sitt engagemang och sin kompetens inom både primärvård, SÄBO och ASIH har skapat en varm och familjär arbetsgrupp.

Om tjänsten:

Vi söker dig som har ett intresse för allmänmedicin och har god medicinsk kompetens. Du brinner för god vård och ett gott bemötande och tycker att kvalitet är en självklarhet. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, men samtidigt har du ett nära samarbete med dina kollegor. Du är lyhörd och tydlig i dina patientmöten. Du är också flexibel och tycker det är spännande med nya utmaningar och gillar snabba beslutsvägar. Du ser fördelar med att kunna arbeta även digitalt.

Vi är fullbemannade med kompetenta specialister i allmänmedicin på våra mottagningar och erbjuder mycket god handledning. Som BT/ST-läkare har du en handledarutbildad specialist vid din sida och en tydlig BT/ST-plan utformas tillsammans med dig, din handledare och studierektorn.

Du har god datorvana och har tidigare arbetat i Take Care.

Vi kan erbjuda dig utveckling och en god arbetsmiljö där du arbetar i team med erfarna specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor sjuksköterskor, undersköterskor och psykologer. På vårdcentralen har vi även BVC.

Låter detta intressant, tveka inte hör av dig för vidare information! Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Familjeläkarna i Vaxholm

Placering

Vaxholm

Kontaktperson

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Läkare Vaxholm i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons