Jobbsafari är en del avschibsted logo

Familjeläkarna i Vaxholm söker distriktssköterska

Familjeläkarna i Vaxholm söker distriktssköterska

Familjeläkarna Vaxholm · Vaxholm · Ansök senast 8 juni (40 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens DSK Vaxholm i din ansökan

Familjeläkarna i Vaxholm är en medelstor vårdcentral med ett behagligt arbetsklimat och trevliga kollegor. Vårdcentralen ligger centralt i skärgårdsidyllen Vaxholm och genom fönstren hör vi båtarna tuta och måsarna skria. Under hösten och vintern lägger sig lugnet över Vaxholm, men framåt våren och sommaren vaknar staden igen och glassätande turister fyller gatorna.

Familjeläkarna i Vaxholm är en av 15 vårdcentraler i Stockholm som Familjeläkarna Saltsjöbaden AB driver. Företaget har ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Alla de 15 vårdcentralerna har ett nära samarbete och arbetar ständigt med gemensam kvalitetsutveckling,

Familjeläkarna består idag av cirka 800 anställda som med sitt engagemang och sin kompetens har skapat en varm och familjär arbetsgrupp.

Kom till oss och bli en del i vårt team mot framtidens primärvård!

Om tjänsten

Vi söker dig som är distriktssköterska. Du har ett intresse för primärvård och gärna hemsjukvård. Du brinner för god vård och ett gott bemötande och tycker att kvalitet är en självklarhet. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, men samtidigt har du ett nära samarbete med dina kollegor. Du är lyhörd och tydlig i dina patientmöten. Du tycker det är spännande med nya utmaningar och gillar snabba beslutsvägar. Du är också flexibel och ser möjligheter istället för hinder.

Du har god datorvana och har med fördel tidigare arbetat i både Take Care och TeleQ. Tidigare arbete i primärvård är meriterande.

Vi kan erbjuda dig utveckling och en god arbetsmiljö i en välmående verksamhet där du jobbar i team med erfarna kollegor och är med och driver och utformar mottagningen. På vårdcentralen finns även BVC.

Låter detta intressant, tveka inte hör av dig för vidare information! Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Familjeläkarna Vaxholm

Placering

Vaxholm

Kontaktperson

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens DSK Vaxholm i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons