Jobbsafari är en del avschibsted logo

Familjehemskonsulent

Independent Youth AB · Sollentuna · Ansök senast 25 juni (52 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Beskrivning

Independent Youth AB är en väletablerad verksamhet som erbjuder konsulentstödd jour- och familjehem till socialtjänsten. Vårt huvudkontor är beläget i Sollentuna, och även om vårt primära fokus är Stockholmsområdet, har vi flertalet jour- och familjehem runt om i landet. Vi är nu inne i en expansionsfas och letar efter en ny kollega som vill vara med och driva företaget framåt.

Du kommer att ingå i ett team av konsulenter som arbetar tillsammans för att fortsätta utveckla företaget. Vi erbjuder en trygg anställning med flexibla arbetstider där du har stor inflytande över ditt arbetsschema men behöver vara förbered på att det även är ett behovsanpassat arbete.

Arbetsuppgifter

Som familjehemskonsulent hos Independent Youth AB kommer din främsta uppgift vara att stödja och handleda familjehem. Dina ansvarsområden inkluderar rekrytering, utredning och handledning av familjehem. Du tar emot förfrågningar och gör matchningar. Du kommer även ansvara för att följa upp vården, planera och genomföra kompetensutvecklande åtgärder för våra uppdragstagare, samt att ha ett nära samarbete med socialtjänsten och andra aktörer såsom vården och skolan. I ditt uppdrag ingår att förlöpande dokumentera samt att skriva månadsrapporten.

Arbetsplats och Arbetstid:

Som familjehemskonsulent har man möjlighet att ha flexibel arbetsplats. Man har möjlighet att jobbabåde hemifrån och på kontoret. Arbetstiden är också flexibel och utgår och planeras utifrån de placerade och familjehemmens behov. Jour kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en socionomexamen eller likvärdig högskoleutbildning. Personlig lämplighet är av stor vikt för oss, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom socialt arbete. Du är sammarbetsvilligperson med förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Erfarenhet inom LSS är särskilt meriterande.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Independent Youth AB

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Independent Youth AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons