Jobbsafari är en del avschibsted logo

Familjeföretag söker Digital Kommunikatör

Familjeföretag söker Digital Kommunikatör

Formpress i Färjestaden AB · Mörbylånga · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker dig som med din vassa kreativa talang vill lyfta vår marknadskommunikation till nästa nivå. Du skapar engagerande kommunikation som når våra målgrupper oavsett kanal. Vill du jobba med oss på vårt härliga kontor på Öland, solen och vindarnas ö? Välkommen till ett omväxlande, utvecklande och roligt jobb! Tillsammans gör vi Formpress till det självklara valet för kunderna!

Tjänsten som Digital Kommunikatör är ny i företaget, vi förutsätter att du är positivt inställd till att vara med och forma rollen tillsammans med oss och att du kommer att bidra till fortsatt utveckling inom området.

Detta förväntar vi oss av dig som Digital Kommunikatör på Formpress

Äga och utforma den digitala marknadsföringsplanen och kampanjerna för utvalda målgrupper både globalt och i Sverige

Sätta strategi, implementera och genomföra marknadsföringsaktiviteter

Arbeta nära VD och Marknadsansvarig för att anpassa den digitala marknadsföringen utifrån att nå företagets intäktsmål

Säkerställa att vi gör rätt saker genom att analysera och följa upp ditt arbete och se till så att det bidrar till våra uppsatta mål

Ansvara för det löpande arbetet med hemsida och sociala medier. Innehållsproduktion på sociala medier, skapa kampanjer, sponsrade inlägg och annonser

Fotografera och skapa rörligt material, göra enklare bildjusteringar för att få till material som förstärker önskat budskap

Du har dokumenterad god kunskap och relevant arbetserfarenhet av:

Annonsering och marknadsföring, B2B, med inriktning på digitala medier, digital marknadsföring

Google Analytics, visualiseringsverktyg som LookerStudio eller PowerBI.

Förståelse av holistisk SEO (UX, teknik, innehåll och länkar)

Search engine marketing och paid social, främst LinkedIn och Instagram.

Det som utmärker dig som person är viktigt. Du kommer att trivas hos Formpress och ha goda förutsättningar att lyckas i rollen om du känner igen dig i följande:

Kreativ – Skapar innehåll med korta och tydliga budskap. Fotograferar och filmar för att skapa bildmaterialet som förstärker önskat budskap.

Nyfiken – Lyssnar in behov. Har koll på vad som händer i företaget, branschen och på vår marknad både nationellt och internationellt.

Kommunikativ – Ditt arbete och dina beslut grundar sig i affärsnyttan – att öka försäljning och skapa värde utifrån rekrytering och varumärke. Du anpassar budskap efter målgrupp. Du har mycket god förmåga att kommunicera i både tal och skrift, oavsett om det är på svenska eller engelska.

Proaktiv – Jobbar med framförhållning utifrån strategier och planer med nödvändiga justeringar för att uppnå önskat resultat.

Analytisk – Ansvarar för att ta fram strategier och planer för publicering av innehåll, när, var och hur. Detta utifrån de analyser du gör genom att mäta och följa upp i analysverktyg.

Formpress är ett modernt, framåtriktat företag som strävar efter att vara förstahandsvalet inom branschen. Vi tillverkar bland annat serveringsbrickor av björkfaner. Våra kunder finns över hela världen, inom design och inredning, restaurang-, café- och storkök- och profilbranschen. Läs mer om oss på www.formpress.com

Vi jobbar tillsammans för att vara en schysst, inkluderande och attraktiv arbetsplats.

Är du vår nya kollega?

Ansökan endast via formulär på vår karriärsida, bifoga CV och Personligt Brev.

Sista dag för ansökan är 12 maj, urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningen är heltid, tillsvidare, vi tillämpar provanställning. Arbetstiden är kontorstider, flexibelt.

Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR Specialist Pia Gustafsson 0485-650 689 eller Marknadsansvarig Anie Edéus 0485-650 692

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Formpress i Färjestaden AB

Placering

Mörbylånga

Kontaktperson

Formpress i Färjestaden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons