Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fältserviceingenjör inom Medicinteknik

Tromp Medical AB · Sollentuna · Ansök senast 31 maj (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fältserviceingenjör i din ansökan

Vi söker en fältserviceingenjör till dynamiskt och växande företag inom medicinsk teknik med fokus på Kvinnohälsa och konventionell röntgen

Kort om Tromp Medical AB:

På Tromp Medical säljer och servar vi utrustningar inom röntgen från de världsledande leverantörerna Hologic och Carestream till svenska sjukhus och privata kliniker.

Tromp Medical i Sverige grundandes 2015 med fokus på produkter inom kvinnohälsa. Vi arbetar främst inom området för tidig diagnostik av bröstcancer. Sedan starten har vi blivit marknadsledande i Sverige och har fått stor trovärdighet tack vare vår höga kompetens och vårt serviceinriktade arbetssätt. Successivt har vi tagit in fler produkter i vårt sortiment och vi erbjuder nu bland annat även traditionella röntgenlab, mobil röntgen och CBCT.

Vår passion för att leverera högkvalitativa lösningar har varit kärnan i vår verksamhet sedan vi grundades i Nederländerna 1991. Det svenska dotterbolaget har växt till en organisation med åtta medarbetare och vår arbetsplats präglas av öppenhet med flexibla och positiva lagspelare. Vi hjälper och stöttar varandra för att tillsammans utvecklas och nå bästa resultat. Vårt kontor ligger i Norrviken, Sollentuna, beläget norr om Stockholm.

Tromp Medical är inte bara ett företag – vi är en partner som är engagerad i att stödja våra kunders verksamhet med branschledande utrustning och service. Vi strävar efter att erbjuda det bästa urvalet av produkter från noggrant utvalda leverantörer, kompletterat med förstklassig utbildning och snabb, pålitlig service.

Idag är vi stolta över att vara den största oberoende distributören av medicinskt bildgivande utrustning i västra Europa och vår tillväxt är en direkt reflektion av det förtroende våra kunder har för oss.

Om tjänsten:

Vi söker en engagerad och lösningsorienterad fältserviceingenjör som delar vår passion för att leverera exceptionell service och support till våra kunder. I denna roll kommer du att ansvara för installation, underhåll och reparation av våra mammografi och röntgensystem hos våra kunder i hela Sverige. Du kommer att fungera som en teknisk expert och ambassadör för Tromp Medical AB och våra produkter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

- Utföra installation av ny utrustning enligt instruktioner och under handledning av projektledare.

- Självständigt genomföra förebyggande underhåll av installerad utrustning för att säkerställa optimal prestanda och tillförlitlighet.

- Felsökning och reparation av utrustning både på plats hos kunden och via fjärrstyrda system.

- Generera och dokumentera underhållsrapporter för att säkerställa fullständig transparens och spårbarhet av utförda åtgärder.

- Följa lagar och förordningar gällande säkerhet och röntgenstrålning för att garantera en säker arbetsmiljö för både kunder och personal.

- Aktivt och strategiskt arbeta för att bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer.

Krav och kvalifikationer:

- Högskoleingenjör inom medicinteknik, elektroteknik eller maskinteknik.

- Flytande i tal och skrift på både svenska och engelska, vårt koncernspråk är engelska.

- Goda kunskaper i MS Office och Windows-operativsystem.

- B-körkort.

- Meriterande: Kunskap inom relevanta regelverk och säkerhetsstandarder inom elektronik och medicinsk teknik inom sjukhusmiljö.

Förmåner hos Tromp Medical AB:

- Ett stimulerande arbete med branschledande produkter

- Goda arbetsvillkor och ett väl sammansvetsat team bakom dig

- Förmånsbil

Plats: Sollentuna, norr om Stockholm – Dock sker majoritet av arbetet på resande fot

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi kommer att träffa kandidater löpande men sista ansökningsdag är 31 maj

Välkommen att höra av dig om du har funderingar eller vill höra fler goda skäl till varför du ska bli en del av vårt team! Har du andra frågor slå gärna en signal till vd Magdalena Nilsson på 070-687 60 70.

Du kan skicka din ansökan och CV till info.sweden@trompmedical.com.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Obs! Till denna rekrytering har vi valt att inte använda oss av rekryteringsbolag eller jobbsiter, vi avböjer därför oss samtal gällande detta.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tromp Medical AB

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Tromp Medical AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fältserviceingenjör i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons