Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fältsäljare Nordic Best Energi - Solceller

Fältsäljare Nordic Best Energi - Solceller

Nordic Best Energi · Malmö · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Nordic Best Energi expanderar och söker nu ambitiösa fältsäljare för att förstärka sitt team inom försäljning av energismarta lösningar såsom solceller, laddboxar och ellagring. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lönemodell utan tak.


Arbetsbeskrivning:


Som fältsäljare hos oss blir du en viktig del av Nordic Best Energis framgångsrika team. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara att besöka förbokade möten samt åka på egna bokade möten och erbjuda skräddarsydda solcellsanläggningar som passar kundens behov. Du ansvarar för hela säljprocessen, från den första kontakten till att avtalet blir godkänt. I rollen kommer du att få stöd av säljverktyg och kollegor med lång erfarenhet inom branschen.


Det finns betydande utvecklingsmöjligheter för rätt individ, inklusive möjligheten att i framtiden arbeta med andra uppgifter i vårt företag.


Önskade egenskaper:


Dokumenterad erfarenhet inom fältförsäljning är meriterande.


Du är en driven och social person med en framåtanda.


Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.


Vem är du?


Vi söker dig som är social, framåt och affärsmässig. Du är en driven och målinriktad person med en stark önskan att lyckas i ditt arbete. Eftersom du kommer att kommunicera med privatpersoner är det viktigt att du har en personlig mognad, en ödmjuk framtoning och förmågan att inspirera förtroende.


För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att skapa affärer och har intresse och förmåga att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera ditt arbete samt att prioritera rätt uppgifter för att uppnå både affärsframgång och kundnöjdhet.


Övrig information och förmåner:


Arbetstider:

Måndag-fredag: Flexibel arbetstid


Plats:

Du kommer att utgå från Nordic Best Energis kontor på Stortorget 13B, centralt beläget i Malmö.


Vi erbjuder en attraktiv lönestruktur med provision utan tak. Utöver detta kommer du att få möjlighet att utvecklas i din roll och dra nytta av våra kontinuerliga utbildningsprogram för att förbättra dina säljfärdigheter och öka din framgång.


Som en del av Nordic Best Energi får du också tillgång till ett positivt och dynamiskt arbetsklimat där vi uppmuntrar personlig och professionell tillväxt. Vi värdesätter våra anställda och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig motiverade och engagerade.


Ansökan:


Varmt välkommen med din ansökan! Skicka ditt CV och personligt brev till e-postadressen: solcell@nordicbestenergi.se eller kontakta oss på telefonnummer +46 76-609 40 99


Besök gärna vår hemsida på http://www.nordicbestenergi.se för mer information om företaget.


Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera möjligheten att bli en del av Nordic Best Energi!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Best Energi

Placering

Malmö

Kontaktperson

DS Group AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons