Jobbsafari är en del avschibsted logo

FALCONERI söker erfaren butikssäljare till nyöppnad butik i Sturegallerian!

FALCONERI söker erfaren butikssäljare till nyöppnad butik i Sturegallerian!

CALZEDONIA SVERIGE AB · Stockholm · Ansök senast 17 maj (20 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vi letar efter dig som är en erfaren butikssäljare till den nyöppnade butiken FALCONERI i hjärtat av Stockholm i Sturegallerian.. Premiummärket Falconeri utgör, tillsammans med Calzedonia och Intimissimi, en del av globala modekoncernen Calzedonia Group's fäste på den svenska marknaden. Falconeri specialiserar sig på produktionen av kashmirplagg av högsta kvalitet och söker därför dig med ett intresse för sofistikerad design, lyx och personlig service att ta dig an denna utmaning och vara en del av en ny butiksöppning och säljteam. Om du vill utveckla dig i att bli en skicklig säljare och vara en del av vår expandering i Sverige kan vi bli en bra match!

Som Sales Assistant, har du en central roll och är ansvarig över den totala butiksupplevelsen hos varje kund. Med entusiasm och inspiration bjuder du på sig själv och skapar unika butiksupplevelser. Vi letar efter dig som är öppen och framåt som person med en stark vilja att lära och utvecklas. Att jobba med människor är ett självklart val för dig och i teamet är du en riktig lagspelare. Du är även målmedveten utvecklar aktivt försäljningen samt stöttar våra kunder genom din spetskompetens.

Vi söker dig som:

• Är framåt, positiv, målmedveten och älskar mötet med nya människor

• Är nyfiken och strävar efter att bli en stark och förtroendegivande säljare och motiveras av att jobba efter målsättningar

• Har genuin servicekänsla och strävar att skapa en lyxig erfarenhet för kunden och är professionell

• Har omfattande kunskap om mode och säsongens trender samt är säker i att engagera och styla kunder

• Har god kommunikationsförmåga och för sig professionellt och autentiskt både med kunder som medarbetare

• Är flexibel och kan jobba deltid (30 timmar i veckan) både vardagar och helger

Genom att bli en del av Calzedonia Group får du möjlighet att gå med i ett internationellt team med många möjligheter till professionell utveckling.

Skicka in din ansökan redan idag, vi går igenom dem löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Calzedonia Group är ett italienskt modeföretag specialiserade på badkläder, strumpbyxor och underkläder. Sedan 1986 i Italien, har vi byggt upp ett globalt nätverk av mer än 5000 butiker i över 50 länder. I Sverige öppnade vi vår första butik år 2013 och har idag totalt 33 butiker av Calzedonia, Intimissimi & Falconeri. Du hittar oss i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg och Jönköping. Vi letar efter dig som vill ta dig an en ny utmaning, bygga en karriär inom retail och vill bli en del av oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CALZEDONIA SVERIGE AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

CALZEDONIA SVERIGE AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons