Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrapersonal

Gina Tricot Sweden · Stockholm · Ansök senast 11 maj (14 dagar kvar)

Deltid · Säsongsjobb

ARBETA PÅ GINA TRICOT

Nu söker vi energiska och flexibla säljare att arbeta extra i butik på Gina Tricot. Om du vill få in en fot i detaljhandelsbranschen och samtidigt dela din passion för mode och försäljning så är detta en bra möjlighet för dig!

OM ROLLEN

Som extrapersonal blir du en viktig del av vårt team. Dina uppgifter inkluderar att ge våra kunder en bra upplevelse och hålla butiken snyggt organiserad. En perfekt möjlighet för att lära och utvecklas i en spännande och inspirerande miljö.

VEM ÄR DU?

Vi letar efter personer som är sociala, pålitliga och redo att ta det första steget in i detaljhandelsbranschen. Du är positiv och drivs av att skapa en bra upplevelse för våra kunder. Förutom det är du en teamplayer som är flexibel med arbetstider och kan arbeta under kvällar, helger och intensiva perioder som jul.

Vi ser gärna att du har:

  • En positiv attityd och vilja att lära
  • Flexibilitet när det gäller arbetstider
  • Intresse för mode och sälj
  • Har fyllt 18 år.

VAD ERBJUDER VI?

När du börjar din karriär hos oss välkomnas du till ett team med fantastiska kollegor. I Gina Tricot Smile Academy får du inte bara kunskap om företaget och försäljningsteknik – du blir också en del av ett stort community och får möjlighet att knyta kontakter med andra likasinnade. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats där gemenskapen är stark och där du verkligen får känna dig som en del av laget.

Är du rätt person för utmaningen?

Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gina Tricot Sweden

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Gina Tricot AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons