Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrapersonal och sommarvikarier LSS gruppbostad & personlig assistans

Extrapersonal och sommarvikarier LSS gruppbostad & personlig assistans

FLOTTARGÅRDEN · Ånge · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens vikarier Torpshammar i din ansökan

På VUO bedriver vi omvårdnad med omtanke. Vi vill göra skillnad för människor och bidra till en positiv förbättring för de vårdtagare och boende som finns inom vår verksamhet. Att skapa en trygg, säker och meningsfull boendemiljö för den enskilde är en av grundstenarna i vårt arbete.

Vi söker nu extra personal och sommarvikarier till våra verksamheter i Torpshammar.

  • Flottargården gruppboende

Gruppbostad för sex st personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd som omfattas av personkrets 1 enligt 1 § LSS.

Som omvårdnadspersonal på gruppboendet arbetar du nära individen. Du uppmuntrar, motiverar och är ett stöd i det vardagliga livet. Det praktiska arbetet består i första hand av allmän omvårdnad och utgörs av grundläggande vardagliga saker; upprätthålla rutiner och en normal dygnsrytm, fysiska aktiviteter, skapa struktur i vardagen, vara ett stöd vid matlagning, motivera till en god hygien. Syftet är att träna och/eller bibehålla funktionsnivåer och personliga förmågor.

  • Personlig assistent till en man i Torpshammar

Som personlig assistent hos mannen är du en av två assistenter som hjälper kunden med det han behöver hjälp med i sin dagliga livsföring. Det kan handla om allt från hygien och förflyttning till att sköta hemmet och vara ett stöd i vardagen. Som personlig assistent hos mannen arbetar du dygn tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer/personlig profil

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, behandlingsassistent eller motsvarande. Vi lägger dock stor vikt vid erfarenhet och personlig lämplighet.

Som person är du serviceinriktad med fokus på individen/”brukaren” och de behov som hen har. Du är lyhörd, lugn och har ett bra bemötande gentemot såväl ”brukare” som uppdragsgivare och samarbetspartners. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser gärna att du gillar ordning och reda, samtidigt som du är en flexibel person med god empatisk förmåga. Vi vill också att du är socialt kompetent och snabbt kan sätta dig in i någon annans situation.

På våra boenden finns en föreståndare som har det övergripande ansvaret för verksamheten, samt en samordnare som leder och planerar det dagliga arbetet. Vissa kontakter med myndigheter, socialtjänst etc. kan förekomma.

Ansök nu

Skicka cv och personligt brev till rekrytering@vuo.nu . Märk din ansökan med ”vikarier Torpshammar”. Intervjuer sker löpande.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FLOTTARGÅRDEN

Placering

Ånge

Kontaktperson

Västernorrland Utveckling & Omvårdnad AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens vikarier Torpshammar i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons