Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb till ICA i Kungsängen som chaufför

Extrajobb till ICA i Kungsängen som chaufför

Storesupport · Stockholm · Ansök senast 31 maj (11 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten

Vi söker chaufförer som vill jobba extra med att köra ut varor för ICA från derase-handels lager i Brunna, Kungsängen.

Det vi söker är b-bilschaufförer som innehar körkort, god körvana och förmågan tillatt kunna leverera runtom i hela Stockholm. I arbetet kör du en lätt lastbil lastad med matkassar och ska via GPSnavigera samt körahem kassarna till kunder.

Arbetet är aktivt, då mycket spring i trappor och bärande förekommer-tänk på det som ett inbyggt träningspass medan du sprider matglädje.

Om du är redo att ta på dig denna roliga utmaning, börjar vi med ett körtest för att se till att du är bekväm bakom ratten på vår lastbil. Därefter väntar en betald veckolång utbildning där du lär dig alla knep och knåp för att bli en mästare på matleveranser. Start för tjänsten sker under vecka 22 eller 23 och alla dagar av utbildningen är obligatoriska.

Arbetstider

Vi ser tjänsten som ett flexibelt extrajobb, där det finns möjlighet att arbeta olika tider under veckorna. Vi letar efter personer som kan jobba främst vardagar.

Starttiderna hos ICA ligger utspridda under dagen med start varje kvartmellan 05:45-16:00. Varje pass är oftast runt6h långa.

Stora dagar hos vår kund är måndagar och fredagar, kan du jobba under dessa dagar iveckorna så är det tacksamt.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer

Vi söker konsulter som trivs och hanterar ett aktivt arbete, där en balans mellan tempo och kvalité eftersträvas. Om du som person gillar att få röra på dig, leverera och träffa kunder under arbetsdagen kommer du att trivas här.

Vi ser också att du är medveten om service och kan ge ett bra kundbemötande i din roll som chaufför.

För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Egenskaper och kvalifikationer som är relevanta för tjänsten vi tillsätter:

  • Att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent, då det är ett krav för att kunna arbeta extra via oss.
  • Att gilla fysiskt aktiva arbeten samt tåla att arbeta i ett högt tempo är viktigt tror vi för att trivas som bäst som chaufför.
  • Att inte tumma på noggrannhet eller kvalité är egenskaper som vi värdesätter extra mycket.
  • Att du behärskar det svenska språket väl, då arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler och säkerhetsgenomgångar sker på svenska.

Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Krav:
  • B-körkort i minst 2 år.
  • Körvana av lätt lastbil
    Om Storesupport by Job&Talent

    Storesupport är en del av Job&Talent, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor.

    Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

    Det tillämpas drogtester vid start för dennatjänst.

    Intresserad?

    Skicka in en ansökan redan idag!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Storesupport

    Placering

    Stockholm

    Kontaktperson

    Svenska Storesupport Bemanning AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons