Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb som lagermedarbetare - Helsingborg

Extrajobb som lagermedarbetare - Helsingborg

Storesupport · Helsingborg · Ansök senast 29 maj (13 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Arbetsuppgifter

I rollen som lagermedarbetare kommer arbetsuppgifterna övervägande bestå av orderplock av bl.a. krukväxter, snittblommor, krukor ochfröer då vår kundär ett stort blomsterföretag. Du ansvarar för att deras orders är fullständiga samt färdigställdainom angiven tidsram inför leverans till butik. Arbetet är aktivt då du står och går under hela passet, det kommer även att förekommaarbete i cirka +4C.

Arbetstider

Arbetstiderna ärförlagda måndag-söndagar, fördelat på tre skift: 6-15, 7-16, 8-17. Under högsäsong som är mellan mars-juni tillkommer arbetsmöjligheter05-14:00 och15-00. Där ser vi gärna att man kan jobba 2-3 pass/veckan. Behovet kommer att minska efter detta och gå ner till 1-2 pass/veckan.

Start för tjänsten är omgåendeoch inleds med en dagsbetald utbildning.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Som orderplockare ser vi att du är uthållig och trivs med att jobba i grupp, samt ha förmågan atthålla tempo och fokus uppe. Du bör vara i god fysisk form då det förekommer en del tunga lyft och arbetet sker i ett raskt tempo.Vidare är du också ambitiös och ser till att arbetet utförs medhög kvalité då felplock får direkta konsekvenser för beställande butik.Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Krav
  • För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.
  • Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
Meriterande
  • Truckkort A
  • Hantering av scanner
  • Tidigare erfarenhet avarbete med växter
Om Storesupport by Job&Talent

Storesupport är en del av Job&Talent, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att våra anställda inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

    Är du intresserad?

    Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

    Varmt välkommen!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Storesupport

    Placering

    Helsingborg

    Kontaktperson

    Svenska Storesupport Bemanning AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons