Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extraarbete inom ekonomi

JKS Sverige AB · Malmö · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker dig som antingen är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra inom ekonomi och administration. Du kommer vara anställd av oss på JKS och uthyrd till våra kunder i Malmö med omnejd. Varierande arbetstider förekommer, dagtid, kväll och helg.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna kommer det bland annat att ingå: 
  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra
  • Bokföring 
  • Diverse administrativa arbetsuppgifter                                  

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av ekonomiarbete och administration. Du är flytande i svenska i tal och skrift samt är bekväm med att uttrycka dig på engelska. Du har en god datorvana och har arbetat med Excel tidigare. B-körkort är ett krav. Då vi nu söker medarbetare för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %.

Som person är du noggrann, strukturerad och service-minded. Du är prestigelös och hjälper gärna till där det behövs. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter istället för hinder. Du har en positiv inställning och är mån om att bidra till en god stämning. 

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Julia Werngren på +46791435389.

Vi ser fram emot din ansökan!

JKS Sverige är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, som erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom både arbetar- och tjänstemannasektorn. JKS finns etablerade i Sverige, Danmark och Norge med över 40 kontor i Skandinavien och med över 3500 medarbetare i uppdrag dagligen. 
Vi prioriterar en nära kontakt med kunder, konsulter och kandidater, då vi tror att det ger alla parter de bästa förutsättningarna för ett gynnsamt samarbete.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JKS Sverige AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

JKS Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons