Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extra arbete som personlig assistent tillgänglig hos en kvinna i Motala

Extra arbete som personlig assistent tillgänglig hos en kvinna i Motala

SAAND Service & Omsorg AB · Motala · Ansök senast 31 maj (15 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens PA Extra Motala i din ansökan

Jobbeskrivning

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!

SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Malmö, Södertälje, Värmdö, Västervik, Örebro och med huvudkontoret i Linköping.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Är du på jakt efter ett extrajobb? SAAND söker just nu dig som kan hoppa in vid behov, exempelvis vid sjukdom eller semester, och erbjuda din hjälp och expertis.

Om uppdragsgivaren:

Vi söker individer med kunskap eller erfarenhet inom personlig assistans för att stödja en kvinna i hennes 60-tal. Hennes behov innefattar grundläggande assistans såsom personlig hygien, förflyttningar, på- och avklädning samt vanliga hushållssysslor såsom städning, tvätt, inköp och matlagning.

Krav för ansökande:

Vi letar efter individer som är lugna, stabila och har god omdömesförmåga samt är lyhörda för uppdragsgivarens behov. Flytande behärskning av svenska språket i tal och skrift är nödvändigt. Andra önskvärda egenskaper inkluderar ansvarskänsla, pålitlighet och personlig mognad. Om du delar kundens intresse för datorer och läsning är det ett stort plus. Erfarenhet av CP-skada och lätt utvecklingsstörning är en merit som vi värdesätter. Du ska även tåla husdjur då katt finns i hemmet.

Förmåner för dig:

Oavsett om du är en ordinarie eller extrapersonal, är du lika viktig för oss. Vi erbjuder en introduktion och möjlighet att bekanta dig med arbetsuppgifterna innan du börjar. Att vara anställd på SAAND innebär trygghet genom kollektivavtal Almega - Bransch G, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd och semesterförmåner. Du har även möjlighet att använda upp till 3000 kr i friskvårdsbidrag, beroende på din tjänstgöringsgrad.

Arbetstider och lön:

Vi söker dig som kan jobba som vikarie vid behov, med varierande arbetstider under dag, kväll, vaken natt och helg. Det är dubbelassistans på dagtid. Vi erbjuder en fast grundlön per timme samt semesterersättning och eventuell OB-ersättning enligt kollektivavtal.

Tillträde:

Vi genomför löpande rekrytering och introduktion kan ske omedelbart.

Välkommen att ansöka för att bli en del av vårt dedikerade team och göra skillnad i någons vardag!

OBS!! Vänligen skriv följande i ämndesraden i din ansökan: PA Extra Motala

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SAAND Service & Omsorg AB

Placering

Motala

Kontaktperson

SAAND Service & Omsorg AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens PA Extra Motala i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons