Jobbsafari är en del avschibsted logo

Export Control Manager

Procruitment · Jönköping · Ansök senast 22 sep. (145 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om kundenKunden är en stor koncern som tar fram egna produkter, övrig information är konfidentiell. Mer information ges vid intervjutillfälle.

Om tjänstenEn unik möjlighet att anta en spännande ochutmanande administrativ tjänst med stort eget ansvar där du har möjligheten att själv lägga upp ditt arbete.Du kommer under introduktionen bli certifierad inom exportkontroll och genomdin arbetslivserfarenhet på sikt i rollen kommer du besitta en unik expertkompetens inom området. Du kommer att vara en viktig hjälpande hand för övriga medarbetare när det kommer till lagar, licenser och förhållningsregler.

Arbetsuppgifter innebär bland annat arbete med att verifieraklassificeringar av produkter, mjukvaror och komponenter. Du kommer även arbeta med licenshantering och tillståndvid exportförsäljning, reparationer samt klassificerade produkter som ska tas in i andra länder vid exempelvis mässor eller demonstration av produkter. I rollen har du stora kontaktytor bland annat med enexportkontrollgrupp på nationell nivå, marknad och säljavdelning, projektledare och inköp mfl.

Din kompetens

  • Relevant akademisk utbildning
  • Arbetslivserfarenhet inom exportkontroll, juridik, avtal, kontrakt, inköp eller motsvarande
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror därför att du är en ansvarstagande person som har högt eget driv. Du är en person som gillar att arbeta med lagar och regler vilket kräver att du är noggrann och analytisk. Då rollen innebär mycket kontaktytor och du blir en person många vänder sig till behöver du vara kommunikativ, social, pedagogisk och samarbetsvillig.

    ÖvrigtLön: Fast månadslönOmfattning: Heltid, tillsvidareStart: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstidPlaceringsort: Huskvarna

    Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

    Om ossProcruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här.

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Procruitment

    Placering

    Jönköping

    Kontaktperson

    Procruitment AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons