Jobbsafari är en del avschibsted logo

Evidensia Djursjukhuset Växjö söker erfaren leg veterinär

Evidensia Djursjukhuset Växjö söker erfaren leg veterinär

Evidensia Djursjukvård · Växjö · Ansök senast 21 sep. (145 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med och växa med oss? Evidensia Djursjukhuset Växjö siktar mot framtiden och vi utökar nu vår verksamhet med ytterligare veterinärer.

Vi vill utöka vår redan breda kompetens och söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi är ett mellanstort djursjukhus som erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag!

Om jobbet:

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du som veterinär har möjlighet att själv i samråd med chefsveterinärer utforma din framtid hos oss. Vi kan hjälpa våra patienter med allt från vaccination till medicinska utredningar, tand, operationer och akutsjukvård.

Evidensia Djursjukhuset Växjö är ett jouröppet djursjukhus med kompetens inom kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik (röntgen, ultraljud, CT) och tand. Då vi är ett jouröppet djursjukhus förekommer tjänstgöring dag, kväll och helg.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete. Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Vi satsar på utbildning både internt och externt. Inom Evidensia Academy skapas skräddarsydda kurser och utbildningar för vår personal. Vi har också ett gott samarbete med våra andra enheter och kollegor inom Evidensia. Vår personal är det viktigaste vi har och vi arbetar ständigt för att ge den bästa arbetsmiljön och vara den bästa arbetsgivaren.

Vem söker vi?

Vi söker nu veterinärer med några års erfarenhet till vårt team för att ytterligare utveckla och utöka vår verksamhet. Vi söker dig som gärna fördjupat dig inom något område som te x kirurgi, bilddiagnostik, internmedicin – eller annat område - och som trivs med att arbeta i team, levererar med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och kollegor samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans. Vi ser gärna att du identifierar dig med våra värderingar; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Ort: Evidensia Djursjukhuset Växjö

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Sista ansökningsdag: 2024-06-30 Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för ansökan löpt ut.

För information:För ytterligare information om tjänsten, kontakta veterinärchef Jennie Ragnarsson, jennie.ragnarsson@evidensia.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida Evidensia Djursjukhuset Växjö.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Evidensia Djursjukvård

Placering

Växjö

Kontaktperson

Evidensia Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons