Jobbsafari är en del avschibsted logo

Eventpersonal

Boost Marketing Group Nordic AB · Stockholm · Ansök senast 1 maj (3 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan eventpersonal i din ansökan

Att jobba som eventpersonal är varierande och bjuder på nya upplevelser vi varje uppdrag. Som person trivs du med människor och tycker om att jobba både tillsammans med andra och självständigt.

Om tjänsten

Detta är ett eventuppdrag och du kommer att jobba med allt från sampling av produkter till grillningar utanför matbutiker. Vid anställning erbjuder vi arbete vid behov och varierande arbetstider. Jobbet som eventpersonal är perfekt att kombinera med studier eller ett annat deltidsjobb.

Om dig

Vi ser gärna att du tycker om kundkontakt, är initiativrik och genomför arbetet med en positiv inställning. Vi söker dig med ungdomlig profil, härlig energi och som förstår vikten av trevligt bemötande. Är du i kombination med detta även punktlig och noggrann är det ett stort plus. I övrigt är det viktigt med en positiv inställning och bra arbetsmoral. Körkort är meriterande.

Ansökan

Är du den vi söker?

Ta chansen redan idag och skicka in din ansökan till jobb@boost.se. Märk ansökan med "eventpersonal". Rekrytering sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

boost Marketing är en retailbyrå som skapar varumärkesupplevelser över hela Norden. Vi är specialiserade på säljdrivande event inom dagligvaruhandeln och genomför årligen över 5000 varumärkesdemonstrationer runt om i Norden. För mer info besök oss på boost.se

Jobbtyp: Deltid, Visstid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boost Marketing Group Nordic AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Boost Marketing Group Nordic AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan eventpersonal i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons