Jobbsafari är en del avschibsted logo

Etableringsansvarig

KEMIRA KEMI AB · Helsingborg · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Kemira är en global ledare inom hållbar kemi för vattenintensiva industrier. I mer än 100 år har vår kemi främjat mänskliga framsteg och livskvalitet. Vi kallar det; Chemistry with a purpose - Better every day. På Kemira främjar vi samarbete och inkluderande arbetskultur som ger våra anställda möjlighet att frodas och göra skillnad. Läs mer om Kemira på www.kemira.com/karriar.

En spännande roll inom Kemira

Kemira Kemi i Helsingborg söker nu en Etablerings och Kontraktsansvarig till vår M&T avdelning som vill vara med i arbetet att bygga framtidens hållbara industripark i Helsingborg. Du kommer att spela en viktig roll hos oss och tillsammans med duktiga kollegor får du möjlighet att utveckla industriparken både på kort och lång sikt.

Vad kan du förvänta dig

Tjänsten har två olika huvudområden

Som kontraktsansvarig blir du vår specialist inom kontrakt, både att ansvarar för att förvalta och utveckla nuvarande hyres/arrendekontrakt på Industriparken men också vara vår förlängda arm till centrala Sourcing gällande olika inköpsavtal.

I rollen som etableringsansvarig vilket är tyngdpunkten för tjänsten blir du en nyckelperson i den fortsatta utvecklingen av Kemiras industripark i Helsingborg

Arbetet innebär att vara etablerarens kontakt och guide för att hitta det optimala upplägget för deras behov av exempelvis mark, fastigheter och infrastruktur - och rätt argument för att just Kemiras Industripark är rätt plats för deras behov.

Rollen innebär att du ska bygga starka och långsiktiga relationer med många intressenter. Det ställer stora krav på din förmåga att kommunicera tydligt och skapa förtroende i olika sammanhang, såväl internt som externt. Som etableringsansvarig hos Kemira är du affärsorienterad och drivs av utvecklingsinriktat arbete för att hitta symbioser med Kemiras verksamhet och andra aktörer inom industriparken.

Framgångsfaktorer för jobbet är att du har ett strukturerat arbetssätt och kan på ett kreativt och korrekt sätt lösa de uppgifter du ställs inför. Som person har du god analytisk förmåga, initiativrik och är en god förhandlare med positiv attityd. Mycket av arbetet drivs i projektform vilket kräver att du är projektorienterad och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter på ett prestigelöst sätt.

Vad vi vill att du bidrar med:

  • För att lyckas i rollen som etableringsansvarig krävs det en del pondus, tydligt ledarskap, affärsmässighet och en stark social kompetens.
  • Erfarenhet att arbeta med olika samhällsinstanser, kommun, länsstyrelse etc
  • Vi tror även att du har ett gott mått av sunt förnuft, prestigelöshet, är ärlig och lojal samt bidrar till att skapa gemenskap med ett öppet sinne och en positiv energi.
  • Du är van att arbeta med analyser och olika beräkningar, investeringskalkyler etc.
  • Vi tror att du har en akademisk bakgrund som byggnadsingenjör eller fastighetsekonom eller likande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Vad gör detta till din utmaning?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör denna roll till just din utmaning.

Vill du veta mer:

Kontakt för att svara på frågor är rekryterande chef Per Olsén tel. +46 42 171160, per.olsen@kemira.com

Facklig information lämnas av Patrik Eriksson 042-171660 Ledarna, Christoffer Ödman 042-171186 Akademikerna, Ingvar Günther 042-171697 Unionen, Kenth Hultin 042-171111 IF Metall.

Ansökan

Din ansökan registrerar du senast 2024-05-31 via vår hemsida, www.kemira.com/careers

Intervjuer kommer att ske löpande så inkom med din ansökan snarast.

Kemira tillämpar bakgrundskontroll inför anställningen.

Eftersom Kemira har nolltolerans gällande drogpåverkan på arbetstid så är alkohol och drogtestning innan anställning obligatoriskt och det förekommer även slumpmässiga tester under anställningen.

Kemira är en global ledare inom hållbara kemiska lösningar för vattenintensiva industrier. Vi tillhandahåller de bäst lämpade produkterna och tjänsterna för att förbättra våra kunders produktkvalitet, process och resurseffektivitet. Vårt fokus ligger på massa & papper, vattenrening och energisektorer. År 2023 hade Kemira en årlig omsättning på cirka 3,4 miljarder euro och cirka 5 000 anställda. Kemira är en jämställd arbetsgivare och har nolltolerans mot drogpåverkan under arbetstid. Kemiras hållbarhetsmål för människor är att nå topp 10 % av tvärindustriella normer för inkludering senast 2025. Kemira-aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Ltd. För mer information, besök vår webbplats på: www.kemira.com/karriar och LinkedIn.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KEMIRA KEMI AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Kemira Kemi AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons