Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfarna pensionsadministratörer

Försäkringsgirot Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Välkommen till FörsäkringsGirot, ett framgångsrikt och väletablerat företag med en tydlig tillväxtagenda!

FörsäkringsGirot är den naturliga länken mellan arbetsgivare och försäkringsgivare och vår uppgift är att se till att medarbetarlöften uppfylls och att arbetsgivaren får en effektiv och transparent pensionshantering.

Nu söker vi flera kunniga pensions- och försäkringsadministratörer med minst 3 års relevant erfarenhet och med ett genuint intresse för hela kedjan, från rapportering till bokföring. Här trivs du som gillar att arbeta i smarta IT-system och som älskar kundkontakt, inte minst att göra det svåra enkelt för kunden.

Hos oss är det korta beslutsvägar, högt tempo och högt i tak och här har alla möjlighet att påverka och bidra till samtliga delar av verksamheten.

Sök ditt nya jobb!

Skicka ditt intresse till: nyttjobb@fgirot.se

Vid frågor kontakta gärna Olga Abramkina, chef Operations på tfn: 070-735 29 95 .


Om oss

FörsäkringsGirot har en tydlig tillväxtagenda, är marknadsledande på området pensionsadministration och har 30 års erfarenhet i branschen. Här jobbar cirka 60 engagerade och affärsdrivna medarbetare som sätter mycket stort värde i att arbeta tillsammans för företagets kunder. Vi har ett attraktivt personalerbjudande tillsammans med många fina förmåner för våra anställda. För mer information besök oss gärna på www.fgirot.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Försäkringsgirot Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Försäkringsgirot Sverige AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons