Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfarna anläggare till Västerås, Gävle, Enköping och Uppsala

Erfarna anläggare till Västerås, Gävle, Enköping och Uppsala

Sh bygg · Västerås · Ansök senast 29 sep. (153 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Brinner du för mark- och anläggningsarbeten och vill vara med och tänka kreativt för att lösa problem och komma med förbättringsförslag? Har du en önskan om att arbeta i en utvecklande miljö i ett anrikt bolag? Då välkomnar vi dig till ett attraktivt företag som värdesätter hög kvalitet och värnar om sina medarbetare.

Hållbara och långsiktiga beslut gällande ekonomisk lönsamhet och socialt ansvarstagande för medarbetare, samhälle och miljö har alltid varit viktigt för oss. Tack vare vår genuina känsla för kvalitet och hantverk har vi fått förtroendet att utföra entreprenader inom ett utökat geografiskt område varför vi nu söker efter erfarna anläggare till Västerås, Gävle, Enköping och Uppsala.

Som anläggare hos Sh bygg, sten och anläggning arbetar du med varierande uppgifter som till exempel gatu-, VA- och finplaneringsarbete. Du ingår i ett stort team med många kompetenta och inspirerande kollegor där arbetsglädjen är central. Projekten varierar och du kan komma att jobba med markarbeten vid grundläggning för industri- eller husbyggnationer, fjärrvärme eller väg- och gatubyggnationer. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden är:

  • förbereda mark- och anläggningsarbeten
  • gatu-, VA- och finplaneringsarbete
  • betongentreprenader

Vem är du?

I din yrkesroll är du prestigelös och kreativ och räds inte att hugga i där det behövs. Du bidrar till teamet med ansvar, glädje och kompetens genom att aktivt jobba med problemlösning och förbättringsarbete. Du kommunicerar med lätthet med såväl kunder som kollegor på arbetsplatsen och du tror på lagarbetet.

Vad kan du?

Vi söker dig med flera års erfarenhet från mark- och anläggningsarbeten samt att du har genomgått branschspecifika utbildning. Du behärskar såväl svenska som engelska och har B-körkort.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete som ger stimulans där du kan vara med och påverka! Vårt mål är att Sh bygg, sten och anläggning ska vara en arbetsplats fylld av glädje, ansvar och kompetens. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas av våra kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension, förmåner och friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år.

Om anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 14 juni. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Crister Isaksson på crister.isaksson@shbygg.se eller tel 0708 – 262026.

Om oss

Visionen är vår ledstjärna, hur vi vill vara – inåt och utåt. Sh bygg ska vara hållbart; ekonomiskt, socialt och miljömässigt. På så vis frodas företaget, medarbetarna, kunderna, leverantörerna och omvärlden. Att spegla vår tid och hjälpa till att gå mot framtiden är den utmaning vi vill arbeta med! Vårt mål är att vara det mest attraktiva entreprenadföretaget – för våra medarbetare, kunder, leverantörer och samhället vi verkar i.

För mer information välkomnar vi dig till https://www.shbygg.se/

Välkommen till Sh bygg – Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sh bygg

Placering

Västerås

Kontaktperson

Sh Bygg, Sten och Anläggning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons