Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren Projektledare till ATS Kraftservice

Awexia · Sundsvall · Ansök senast 29 sep. (153 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Erfaren Projektledare till ATS Kraftservice

Sökes till Region Norr

ATS Kraftservice AB är ett entreprenad bolag som levererar tjänster inom kraft- och eldistributionsutbyggnad. Våra medarbetare är jordnära, pålitliga, personliga och strävar alltid efter den bästa lösningen. ATS Kraftservice är ett helägt dotterbolag i Peabkoncernen. Företaget startades upp för 24 år sedan och förenar det mindre företagets dynamik med det stora företagets resurser. Idag är vi verksamma i hela Sverige med en omsättning på 350 Mkr och ett 100-tal skickliga medarbetare.

Vi söker nu en senior projektledare till region norr. En spännande roll där du får ta ansvar för projektets genomförande från start till slut.

Varför välja ATS?
  • Marknadsläget ser positivt ut och våra kunder har betydande och långsiktiga investeringsbehov
  • Du kommer få jobba med fantastiska kollegor som delar ditt driv, engagemang och förmåga att göra skillnad
  • Möjlighet till hybridarbete
  • God arbetsmiljö i familjärt bolag med korta beslutsvägar
  • Sjukvårdsförsäkring, tjänstepension, friskvårdsbidrag, livsstilsbidrag och förmånsbil
Om rollen

I rollen som projektledare har du övergripande ansvar för hela projektet, från början till slut, inklusive beredningsfasen, enligt ATS ledningssystem och/eller enligt kundspecifikt ledningssystem. Du deltar i anbudsskedet, godkänner anbudskalkyl samt avtalsvillkor för att kvalitetssäkra ett eventuellt genomförande.

I rollen är du även huvudansvarig för kontrakts- och lagföljande processer med stöd av projektorganisationen, säkerställa nödvändiga tillstånd från markägare, kommun och myndigheter.

Du hanterar övergripande tid- och resursplanering, inklusive upprättande av produktionskalkyler. Är ansvarig för slutdokumentation och uppföljning av mål som TG, Likviditet och Tid. Kvalitet, miljö och arbetsmiljö ligger inom ditt ansvarsområde, där du genomför korrigeringar vid avvikelser. ÄTA-hanteringen, inklusive merförsäljning, tillägg och hinder, är en central del av ditt arbete.

Din profil

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, är strukturerad och har en förmåga att leda andra. Du är resultatorienterad och tydlig i ditt arbetssätt samt har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Vidare är du lojal, flexibel och van att arbeta mot deadlines.

Erfarenhet & Kompetenskrav

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst fem års erfarenhet inom projektledning. Erfarenhet inom entreprenadjuridik, ekonomistyrning samt BAS P och BAS U är ett krav. Vi ser gärna lämplig eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande. Erfarenhet som auktoriserad elinstallatör och EBR är meriterande men inte ett krav.

Placeringsort för tjänsten är Sundsvall eller någon av de andra stora städerna i Norrland då kontorsplats finns på flera orter i regionen.

Varmt välkommen med din ansökan!

ATS Kraftservice har i denna rekrytering valt att samarbeta med Awexia Executive Search. Alla frågor avseende tjänsten hänvisas till Senior Consultant Linnéa Nilsson och ansvarig rekryteringskonsult via mejl: linnea.nilsson@awexia.com alternativt telefon +46 76 774 36 06

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Awexia

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Awexia Executive Search AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons