Jobbsafari Àr en del avschibsted logo

💉💊Erfaren medarbetare inom lĂ€kemedelsproduktion till kund i Solna!!💊💉

💉💊Erfaren medarbetare inom lĂ€kemedelsproduktion till kund i Solna!!💊💉

Meet a Groups kund · Stockholm · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Heltid · TillsvidareanstÀllning

Jobbify Àr en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds rÀkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Prodea Àr ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA rating. Vi vÀljer omsorgsfullt vÄra kunder dÀr vi rekryterar och bemannar guldkorn med stort hjÀrta och högt driv. Vi Àr inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida, eller unik hisspitch.

DÀremot jobbar vi hÄrt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det Àr dÀrför vi har Sveriges bÀsta kunder och vÀrldens bÀsta 300+ kollegor - med fler pÄ vÀg in som vill tillhöra oss.

Vi gör det enkelt för vĂ„ra kunder att köpa vĂ„ra tjĂ€nster, utmanar de stora trötta bemanningsföretagen och tar marknadsandelar dagligen! Det Ă€r dĂ€rför vi tar topplaceringar i 🏆Di Gasell🏆 Ă„r efter Ă„r. En utmĂ€rkelse vi Ă€r enormt stolta över.

Nu söker vi pÄ Prodea högklassiga lÀkemedelsoperatörer till ett internationellt erkÀnt bolag i Solna. Vi kommer att anstÀlla kontinuerligt med start omgÄende!


Söker du en trygg heltidsanstÀllning, riktigt bra ersÀttning med fina utvecklingsmöjligheter?

Gillar du ordning och reda?

Är du kvalitetsmedveten och nĂ„gorlunda tekniskt lagd?

Gillar du att arbeta i en steril miljö och har ett sinne för detaljer?

👉Har du svarat JA pĂ„ ovannĂ€mnda sĂ„ har du halva inne!👈


PĂ„ den hĂ€r nybyggda anlĂ€ggningen i Solna tillverkar och fyller du och dina fantastiska kollegor livsviktiga vaccin💉 som ska ut pĂ„ den globala marknaden🌍 Arbetsuppgifter HĂ€r förvĂ€ntas du, efter ordentlig utbildning pĂ„ plats, arbeta sjĂ€lvstĂ€ndigt med olika delar av fyllningsprocesser med högklassiga produkter som distribueras ut till mĂ€nniskor i vĂ€rldens alla hörn. Klarar du som Ă€r driven, kvalitetsmedveten och vetgirig av att stĂ„ vid en fyllningslinje i flera timmar med renrums klĂ€der? DĂ„ Ă€r du rĂ€tt kandidat och precis den vi söker. Du kommer att utbildas pĂ„ plats och kommer att behöva följa tydliga instruktioner och metoder enligt GMP (Good Manufacturing Practice). Arbetstider PĂ„ den hĂ€r arbetsplatsen Ă€r det dagtid (07:00-15:30) som gĂ€ller. Vid speciella tillfĂ€llen och extra hög belĂ€ggning kan Ă€ven helgarbete och röda dagar förekomma. Krav För att lyckas inom denna tjĂ€nst sĂ„ ser vi att du mĂ„ste ha följande utbildning/kompetenser.
  • Gymnasial utbildning.
  • FlĂ€ckfri svenska och viss engelska i tal och skrift.
  • FörmĂ„ga och vilja att arbeta strukturerat och noggrant
  • Vara nĂ„gorlunda hĂ€ndig.
  • Vetgirig och yrkesstolt.
  • Du bör Ă€ven ha grundlĂ€ggande allmĂ€n teknisk förstĂ„else
  • Tidigare arbete av produktion (Livsmedel/lĂ€kemedel)
Meriterande
  •  Erfarenhet av arbete enligt GMP
  •  Erfarenhet av LEAN / 5S
  •  Arbetat i renrum / fyllning
Vad kan Prodea erbjuda? En sprÄngbrÀda till ett stort internationellt lÀkemedelsbolag bolag med stora utvecklingsmöjligheter. Mycket god ersÀttning och villkor enligt rÄdande kollektivavtal med en stark organisation i ryggen. I denna hÀr rekryteringen lÀgger vi stor vikt pÄ personlig lÀmplighet och intervjuer sker löpande. Ansök tjÀnsten till oss sÄ Äterkopplar vi inom mycket kort!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meet a Groups kund

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Meet a Group international AB

Dela jobbannonsen

AnmÀl annons