Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren Data Engineer

Knowit Sweden · Stockholm · Ansök senast 28 sep. (151 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Hos oss får du arbeta med kollegor och verksamheter som precis som du förstått styrkan i data. Tillsammans med våra kunder skapar vi förutsättningar för bättre beslutsfattande och effektivare organisationer. Tack vare hög efterfrågan på vår kompetens tar vi nu in fler till teamet. Ansök idag och bli vår kollega! Om rollen Som Data Engineer och konsult hos Knowit får du möjlighet att verka inom hela Data och Analytics-kedjan, från strategi, utveckling, databearbetning och analys, till visualisering. Du får arbeta med tekniska lösningar som ligger i framkant som hjälper våra kunder till ökade insikter och datadrivna beslut. Som konsult får du erfarenhet och kunskap av flera olika branscher och verksamheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta design, utveckling och underhåll av automatiserade arbetsflöden och pipelines för att hämta, organisera och transformera data från olika källor. I tvärfunktionella team skapar du förutsättningar för dataanalytiker och maskininlärningsingenjörer att bygga stabila analyslösningar genom att se till att data finns på rätt plats, i rätt format och i rätt tid.

Om dig Du vill arbeta med tekniken och trivs samtidigt med att kommunicera affärsmöjligheter som ny teknik medför. Du trivs med många kontaktytor och samarbetar gärna med personer från både verksamhet och IT. Som person är du ansvarstagande och uppskattar därför självledarskap. Om du inte varit konsult tidigare, är du nyfiken på att testa denna breda roll. Eftersom våra kunder är både nationella och internationella behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift. Vi söker dig som har minst 5 års relevant erfarenhet och goda kunskaper om:

  • Data pipelines - exempelvis Azure Data factory, DBT, AWS Data pipeline, Microsoft SSIS, SAS DI Studio
  • BI ramverk och arkitektur
  • Kodning inom exempelvis Python och SQL
  • Datalager och datamodellering
  • Databashantering
  • Agila metoder

Vi erbjuder … ett team om 45 Data och Analytics-specialister som ser sin arbetsplats som prestigelös, rolig och inspirerande. Hos oss får du en varierande och trygg arbetsmiljö där din kompetensutveckling värdesätts. Vi har kontinuerliga föreläsningar och seminarier där vi delar med oss av vår erfarenhet och vi har en stark gemenskap i form av kontinuerliga träffar för teambuilding, AW, konferensresor och liknande.

Ansök redan idag!Kontakta Jesper Senke, ansvarig rekryterare, om du vill veta mer om Knowit och rollen vi kan erbjuda dig. Rekryteringen sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Knowit Sweden

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Knowit AB (Publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons