Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren CNC-operatör

Recotech · Arboga · Ansök senast 13 maj (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

CNC operatör/ställare till fräs

Är du en erfaren CNC operatör med fräsning som specialitet? Nu har du chansen att få jobba med spännande projekt till kunder i flera olika branscher. Recotech AB söker dig som vill jobba inom vår prototyptillverkning i Arboga.

Vi söker vi en CNC-operatör/ställare till fräsning i vår prototypverkstad i Arboga. Arbetsuppgiften är varierande och utmanande då det både förekommer korta serier av olika typer av komponenter i prototyp tillverkningen. Som CNC-operatör krävs det att du kan läsa aktuell ritning, mäta och programmera samt ställa din maskin med rätt verktyg. I arbetsuppgiften ingår även underhåll av maskinerna. Visst montage kan förekomma i prototypverkstaden. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Kraven är:

· Självgående i programmering

· Flera års erfarenhet av CNC styrda maskiner

· Ritningsläsning och materialkännedom

· Erfarenhet från övrigt verkstadsarbete.

Meriterande:

· Erfarenhet av Monitor affärssystem

· Truckkort A2-4, B1-3

· Traverserfarenhet.

Vem är du?

Har du tidigare erfarenhet av bearbetning med CNC styrda bearbetningsmaskiner, gillar noggrannhet, högt engagemang och ett genuint intresse för arbetet så är det egenskaper vi värdesätter. Erfarenhet av programmering i Heidenhain är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter egenskaper som lojal, utvecklingsbar, samarbetsvillig och positiv. Du trivs med att arbeta lösningsorienterat och har sinne för detaljer. På Recotech har vi ett nära samarbete mellan företagets olika avdelningar vilket skapar en bra teamkänsla i företaget.

Om Recotech

Recotech producerar, bearbetar och reparerar komponenter för extrema miljöer. Vårt företag har vuxit ut från flygindustrin där hållbarhet, funktion och interaktion är hörnstenarna. Vår personal är specialister inom tillverknings- och reparationsteknik, underhållsmetoder och diagnostik. Våra huvudprocesser sträcker sig från termisk sprutning, vakuumlödning till kvalificerad svetsning,

Om anställningen:

Heltid. Tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Fast månadslön.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan mailar du till anna.jonsson.skold@recotech.com så snart som möjligt, dock senast 13 maj, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Peter Hedsand, affärsområdeschef på telefon 070 575 30 22 eller mail: peter.hedsand@recotech.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Recotech

Placering

Arboga

Kontaktperson

RECOTECH AKTIEBOLAG

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons