Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren barnskötare timvikarie sökes till Hagvidson Solgläntan

Erfaren barnskötare timvikarie sökes till Hagvidson Solgläntan

HAGVIDSON SOLGLÄNTAN · Oxelösund · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Solgläntan i din ansökan

Vikariat på timme.

I vackra skärgårds staden Oxelösund hittar du Solgläntans Förskola som öppnades januari 2017 i nyrenoverade lokaler. Här finns plats för ca 60 barn fördelat på tre avdelningar. Förskolan ligger centrat belägen i Oxelösund, här möter du barn och föräldrar med olika kulturella bakgrunder.

Vi tror att du har erfarenhet av arbete på förskola. Du trivs med att arbeta såväl ute som inne under årets alla årstider. Att samarbeta med både avdelningskollegor och övriga kollegor i huset anser du är självklart. Du trivs med att ha en god kontakt med vårdnadshavare och har en god social kompetens. Du kan hoppa in vid behov längre eller kortare tid. Du vill arbeta i en verksamhet som är stolt över sin förskola!

Stämmer detta in med dina tankar på hur du vill arbeta? I sådant är du fall varmt välkommen med din ansökan

Tjänsten

behovstjänst


Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad barnskötare. Du har ett positivt förhållningssätt, är vetgirig och kvalitetsmedveten.

Övrigt

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Kollektiv avtal finns.

Skriftlig ansökan, Lärarlegitimation alt. förskollärarlegitimation och meritförteckning sänds tillsammans med CV till Rektor: cecilia.hjornered@hagvidson.se

Inför varje rekrytering gör vi ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi vill annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudande om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Enligt Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Kopia på erhållet registerutdrag lämnas till arbetsgivaren vid eventuell anställning.

Om oss

Hagvidson är ett expanderande företag med i nuläget 19 fristående förskolor. Våra ledord är Trygghet Delaktighet och Glädje. Dessa ledord genomsyrar all vår verksamhet. Vi erbjuder dig timvikariat i ett företag som värdesätter en god arbetsmiljö och hög pedagogtäthet. Läs gärna mer om Hagvidson på www.hagvidson.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HAGVIDSON SOLGLÄNTAN

Placering

Oxelösund

Kontaktperson

EJB Nyponlunden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Solgläntan i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons