Jobbsafari är en del avschibsted logo

Enhetschef/Föreståndare

ReBo Referensboende KB · Göteborg · Ansök senast 22 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

ReBo arbetar på uppdrag av socialtjänsten och vi erbjuder boendelösningar för personer som hamnat utanför den ordinarie bostadsmarknaden. Hos oss bor människor som behöver boende med stöd till följd av t.ex. psykisk ohälsa, beroendeproblematik eller skyddsbehov.

Vi har 240 olika boendeplatser, både drogfria och symtomtoleranta, och vi arbetar varje dag för att stötta våra klienter till ett gott boende och ett självständigt liv! Vi arbetar tillsammans med olika myndighetskontakter, psykiatri och beroendevård.

Nu söker vi föreståndare!

Som föreståndare får du ett verksamhetsnära arbete där du är med och påverkar boendets kvalitet och vardag. Du får ett komplext arbete där du möter missbruk och psykisk ohälsa. Aktuell föreståndartjänst har framförallt ansvar för enskilda som är på väg mot, eller redan har, stabil drogfrihet.

På ReBo får du ett utvecklande och utmanande arbete där du blir en viktig kugge i att skapa ett meningsfullt boende för våra klienter såväl som en givande och bra arbetsplats för våra kollegor! För oss är det viktigt att du drivs av en vilja att förbättra och att hitta lösningar, för såväl våra boende, som för våra fantastiska anställda. Vi vill att du är tydlig, självständig och har god förmåga till kommunikation. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, strukturera, fullfölja och följa upp. Det är också viktigt att du kan arbeta med både konkreta och abstrakta uppgifter.

Vi är ReBo - där varje individ står i fokus

Vi arbetar alltid hårt för att ge trygga boenden och förbättrad livskvalitet för våra boende! Vi vill också erbjuda ett kreativt arbetsklimat och ta tillvara på allas individuella styrkor. För oss är det viktigt att varje anställd känner sig sedd och hörd och att vi tillsammans bygger en klok och stolt verksamhet. Vi har en varm och stöttande arbetsmiljö och tillsammans löser vi allt.

Ditt personliga engagemang och din förmåga att arbeta klientorienterat är centralt för oss. En vana vid målgruppen och en förmåga att ha ett respektfullt förhållningssätt för den enskildes integritet är fundamentalt.

För att axla rollen som föreståndare krävs det att du har någon form av relevant högskoleutbildning, t.ex. socionomutbildning eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig, dock minst 180 hp (el. enligt tidigare system 120 p).

Du behöver också ha erfarenhet av arbetsledning, kunskap om missbruk, psykiska funktionsnedsättningar och sociala problem samt gärna kunskap om olika kommunala resurser.

Vi söker dig som drivs av förbättringsarbete för vi vill alltid göra ReBo ännu bättre. Det är viktigt för oss att du brinner för vår målgrupp, att du vill vara med och göra skillnad och att du ser det som en självklarhet att driva såväl kvalitets- som arbetsmiljöarbete.

B-körkort är ett krav.

Vi hoppas att vi har lyckats med att fånga ditt intresse och ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi rekryterar löpande, välkommen in med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ReBo Referensboende KB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Rebo Referensboende KB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons