Jobbsafari är en del avschibsted logo

Enhetschef till Processäkerhet Luleå

Kiwa Sweden AB · Luleå · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

We ARE Kiwa- Är du?

För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du dig bekväm i vår värdegrund, strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare och är samhällets och individens säkerhet i samhället viktigt för dig? Ja då kanske du ska bli en oss!

Om jobbet

Söker du en utvecklande och utmanande roll med fullständigt resultatansvar där du bygger upp ett tight team med gemensamma mål och visioner?

Kiwa söker en affärsdriven chef som vill driva och utveckla enheten inom Processäkerhet i Norr- och Västerbotten. Teamen består av ett 28 medarbetare som levererar ett brett spann av professionella besiktningstjänster inom olika typer av trycksatta anordningar och oförstörande provning. En av de viktigaste delarna i arbetet som enhetschef är att utveckla det viktigaste vi har, våra medarbetare. Du vill bygga ett team där varje medarbetare är den bästa versionen av sig själv och där laget för jaget är en självklarhet.

Din huvuduppgift blir att utveckla och driva enheten mot nya mål. Detta innebär ett kontinuerligt arbete med kundkontakter och en stor tyngdpunkt kommer att vara kundbearbetning och skapa nya affärer. Du har ett affärsmannatänk och strävar efter lönsamhet. Tillsammans arbetar vi mot fler affärer där vi kan leverera hög kvalité och helhetslösningar till kund. På vägen mot våra mål har vi roligt och vi skapar en trivsam arbetsplats eftersom arbetsmiljö är viktigt för oss på Kiwa.

Du kommer att ingå i affärsområdets ledningsgrupp och rapporterar direkt till regionchefen. Placeringsort är Luleå och dina medarbetare finns från Skellefteå upp till Kiruna vilket innebär att resor i tjänsten och resor med övernattning förekommer.

Vem vi söker

· Gymnasial utbildning alternativt högre utbildning eller kompetens förvärvat på annat sätt

· Erfarenhet från verksamhet inom industri, konsult, underhåll eller besiktning, maskinentreprenader eller liknande

· Erfarenhet av personalledning

· Erfarenhe· Gymnasial utbildning alternativt högre utbildning eller kompetens förvärvat på annat sätt

· Erfarenhet från verksamhet inom industri, konsult, underhåll eller besiktning, t av att arbeta med ett affärstänk

· Erfarenhet från försäljning, säljerfarenhet och kundkontakter

· Erfarenhet av budgetarbete

· Mycket god svenska och engelska utgår vi ifrån. Vårt koncernspråk är engelska.

För att trivas som ledare hos oss behöver du vara trygg i ditt ledarskap. I arbetet med att bygga ett starkt lag har du ett positivt och coachande förhållningssätt. Vi förutsätter att du vågar tänka utanför boxen och komma med nya innovativa idéer och på så sätt bidra till att utveckla både ditt team och Kiwa. Att vara en ledare hos Kiwa är att kunna vara strukturerad och affärsmässig med fokus på god lönsamhet och tillväxt och balansera detta med ett gott ledarskap.

Vad Kiwa erbjuder dig

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation. Det är tack vare våra medarbetare som genom sitt engagemang och sin kunskap bidrar med säkerhet och hållbarhet till våra kunder och även till samhället. Därför satsar Kiwa mycket på sina anställda och deras utveckling. Som ledare hos Kiwa kommer du att gå ledarskapsutbildningar för att utveckla ditt ledarskap. Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildningar kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas när du är en del av Kiwa! Hos oss är laget före jaget viktigt och tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö där vi alla är en del av en större gemenskap, Kiwa-gemenskapen!

· Stabilt företag med trygga villkor, självklart har vi kollektivavtal

· En förmånsportal med stort förmånsutbud och ett generöst friskvårdsbidrag

· Ersättning för bland annat läkarvård, vaccinationer och möjlighet till en grundlig hälsoanalys

· En timbank så att du kan vara ledig när du vill- inte bara när kalenderns röda dagar infaller

· Möjligheten att åka med på Kiwas skidresa tillsammans med ca 100 härliga kollegor

Så här söker du

Sök via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor gällande tjänsten kontakta regionchef, Abbas Ganjehi, på abbas.ganjehi@kiwa.com eller rekryteringsansvarig, Sofija Petrov Tahir, sofija.petrov@kiwa.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonsvägar därför undanber vi oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.

Om Kiwa

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation. Vi är en global aktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Vi har ett brett utbud och erbjuder tjänster inom processäkerhet, fastighets- och lyftsäkerhet, lantbruk samt inom livsmedels- och byggbranschen. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har ca 10 000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett tjugotal kontor mellan Kiruna och Malmö där totalt 900 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle.

Övrig information

Kiwas målsättning är att ha en arbetsplats som är drogfri. Därför genomför vi slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kiwa Sweden AB

Placering

Luleå

Kontaktperson

Kiwa Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons