Jobbsafari är en del avschibsted logo

Enhetschef till Hematologisk mottagning och PRT, Sunderby sjukhus

Enhetschef till Hematologisk mottagning och PRT, Sunderby sjukhus

Region Norrbotten · Luleå · Ansök senast 19 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Internmedicin/geriatrik Sunderby sjukhus är en av Region Norrbottens största kliniker och har som uppdrag att vara kompetenscentrum för länet inom områdena njurmedicin, hematologi, gastroenterologi, endokrinologi, geriatrik samt osteoporos. Kliniken har även ett basuppdrag för invånarna i Luleå/Boden för allmän internmedicin, palliativ vård samt strokesjukvård.

Vi söker nu en enhetschef till hematologisk mottagning och PRT (palliativa rådgivningsteamet).

Hematologmottagningen innefattar både mottagning och dagvård. Det är ett varierande arbete som innehåller både mottagningsarbete och att ge behandlingar till hematologiska patienter som exempelvis cytostatikabehandling, antikroppar transfusioner. I arbetet ingår även att ta hand om patienter som ingår i kliniska prövningar.

Palliativa rådgivningsteamet fungerar som en länk mellan kommun, slutenvård och primärvård. Det palliativa rådgivningsteamet är delaktig i att utforma den länsgemensamma palliativa vården i Norrbotten tillsammans med övriga rådgivningsteam i länet.


Vi söker

Vi söker dig som har relevant universitets-eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård.  Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning. Vi söker även dig som har intresse för patientsäkerhetsansvar då det ingår i denna tjänst.

Som enhetschef stimulerar och skapar du förutsättningar att kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av arbetssätt och flöden genom delaktighet. Du är kommunikativ i ditt ledarskap, värderar goda samarbeten, leder och motiverar medarbetare för att tillsammans uppnå gemensamt uppsatta mål. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det här får du arbeta med

I rollen som enhetschef ansvarar du för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du bidrar till att ge rätt förutsättningar för ett öppet och positivt klimat i arbetsgruppen där alla känner delaktighet och kan vara med och bidra till utveckling för en god arbetsmiljö. Du är med och skapar förutsättningar för förbättringsarbetet inom verksamheten tillsammans med medarbetarna. Du arbetar för en säker vård och initierar och driver förbättring av patientsäkerhet som också är en del i arbetet. Med ansvar inom patientsäkerhet innebär det att bevaka och driva utvecklingen inom patientsäkerhetsområdet till exempel genom att omvärldsbevaka och aktivt följa utvecklingen inom hälso- och sjukvården, sammanställa lägesrapporter, genomföra analyser och stödja ledning och styrning för patientsäkerhet.

Du är direkt underställd biträdande verksamhetschef och ingår i ledningsgrupper för internmedicin tillsammans med 9 enhetschefskollegor, där du förväntas bidra till utveckling och uppfyllelse av verksamhetens mål. 

Det här erbjuder vi dig
-Chef- och ledarskapsutveckling 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten

Anställningen är en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande på 3 år. Arbetstiden är förlagd till dagtid och anställningen är på heltid.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista anställningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Norrbotten

Placering

Luleå

Kontaktperson

REGION NORRBOTTEN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons