Jobbsafari är en del avschibsted logo

Enhetschef till Ekonomiservice

Höglandsförbundet Ekonomiservice · Nässjö · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu en engagerad och driven enhetschef som kan leda och utveckla enheten Ekonomiservice.

Höglandets verksamhetsstöd är en verksamhet inom Höglandsförbundet som består av de två enheterna Ekonomiservice och Systemförvaltning Combine. Båda enheterna har som uppgift att samordna och förvalta processer för två av medlemskommunernas viktigaste verksamhetssystem – ekonomisystemet och stödsystemet för social välfärdsomsorg.

Ekonomiservice har i uppdrag att arbeta med bland annat transaktionsintensiva processer, systemförvaltning och support för det gemensamma ekonomisystemet Raindance för medlemskommunerna, förbund och kommunala bolag.

Varför arbeta hos oss?

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av samhällsrelevanta, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Hos oss får du vara en del av en spännande förändringsresa tillsammans med våra medlemskommuner med förbund och kommunala bolag.

Du kommer att uppleva öppenhet, respekt, gott bemötande och mångfald i vår organisation. Vi tror på att stimulera kreativitet, lärande och personlig utveckling. För att främja en hälsosam arbetsmiljö anordnar och erbjuds kontinuerligt personalaktiviteter samtidigt som vi värderar en god balans mellan arbete och fritid.

Vem söker vi?

Som enhetschef kommer du att inneha en viktig roll vår organisation. I rollen som enhetschef kommer du att arbeta mycket med samverkan, som för oss innebär att du bygger och underhåller starka, långsiktiga relationer med våra medlemskommuner och dess leverantörer. Genom att vara lyhörd för kommunernas behov och förväntningar kommer du att säkerställa hög kundnöjdhet.

Vi befinner oss på en spännande förändringsresa tillsammans med medlemskommunernas verksamheter, förbund och bolag där ökad digitalisering är ett verktyg för att möta framtiden där vi ser att du har en nyckelroll.

Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att driva förändring och inspirera din enhet att omfamna nya arbetssätt samtidigt som ni jobbar med ständiga förbättringar.

Du har verksamhets-, budget- och personalansvar för 14 engagerade medarbetare.

Vi söker dig som:

  • Har högskoleutbildning inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren kan bedöma relevant för uppdraget.

Meriterande:

  • Erfarenhet av personal- och förändringsledning
  • Erfarenhet från offentlig sektor

Om anställningen

Ansökan avser en tillsvidareanställning på Höglandsförbundet. Tjänsten kommer vara placerad centralt i Nässjö. Resor i tjänsten kan förkomma mellan höglandets orter. Tillträde efter överenskommelse. Möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Höglandsförbundet Ekonomiservice

Placering

Nässjö

Kontaktperson

HÖGLANDSFÖRBUNDET

Dela jobbannonsen

Anmäl annons