Jobbsafari är en del avschibsted logo

Engagerade assistenter söks till en sprudlande 12-åring!

Engagerade assistenter söks till en sprudlande 12-åring!

Assistera Skandinavien AB · Umeå · Ansök senast 5 juni (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens MP-WT i din ansökan

Om företaget:

Vi är ett familjärt assistansbolag med ett stort hjärta för våra brukare och personliga assistenter. Vår erfarenhet talar för att vi skapar den bästa assistansen tillsammans, därför är vi mycket lyhörda och dialog är grunden för vår verksamhet.

Med över 26 år av erfarenhet inom branschen har vi finjusterat våra metoder och grundar vår verksamhet på öppen dialog och lyhördhet gentemot både brukare och personal. Vi är dedikerade till att kontinuerligt utvecklas samtidigt som vi bibehåller vår höga standard av service.

Om tjänsten:

Vi söker nu efter nya medlemmar till vår assistentgrupp för att hjälpa en glad 12-årig tjej i hennes vardag. Hos oss finns möjligheten till långsiktiga anställningar för de som är intresserade av ett stabilt och meningsfullt arbete, men vi välkomnar också timanställda och sommarvikarier.

Om brukaren:

Vår brukare är en livlig och energisk 12-årig tjej som sprider glädje omkring sig. Hon och hennes familj bor i vackra centrala Umeå och älskar att delta i en mängd olika aktiviteter, såsom bad, pyssel, spel, cykling och äventyr utomlands.

Som hennes personliga assistent kommer du att vara en viktig del av hennes dagliga liv, både under skoltid och under fritiden. Vid en personlig intervju kommer vi att diskutera mer detaljerat om hennes specifika behov.

Om dig:

För att trivas och lyckas i rollen som personlig assistent hos denna brukare behöver du vara en varm och omtänksam individ med en lekfull inställning till livet. Vi värdesätter egenskaper såsom empati, flexibilitet, tålamod och ansvarstagande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete, men viktigast är att du har en positiv inställning och engagemang för att göra en positiv skillnad i någons liv.

Övrig information:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen att ansöka nu!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assistera Skandinavien AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Assistera Skandinavien AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens MP-WT i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons