Jobbsafari är en del avschibsted logo

Engagerad och driven marknadsförare med fokus på content creation

Engagerad och driven marknadsförare med fokus på content creation

Impact Coatings · Linköping · Ansök senast 3 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om Impact Coatings

Vill du jobba i ett svenskt miljöteknikbolag? Impact Coatings i Linköping erbjuder hållbar beläggningsteknik, effektiva och flexibla beläggningssystem för ytbeläggning och tjänster för legobeläggning.

Till Impact Coatings kommer kunder från hela världen för att utveckla morgondagens beläggningslösningar, till bland annat elektrolysörer och bränsleceller för vätgasapplikationer. Vi jobbar också med miljövänlig metallisering för specialiserade fordonsapplikationer som används av några av världens främsta fordonstillverkare.

Våra egenutvecklade beläggningssystem och vår beläggningsteknik ligger i absolut framkant och utvecklas och monteras i våra produktionslokaler i Linköping. Produkterna svarar mot några av världens största utmaningar. Kommande år fortsätter vi vår globala expansion och vi har flera spännande lanseringar att dela med oss av.

Mer information om bolaget och våra produkter finns på vår hemsida: www.impactcoatings.com

Dina arbetsuppgifter

Du jobbar tätt med VP Marketing & Communication för att ta fram marknadsföringsplan, marknadsunderlag, samt med att producera segmenterat innehåll till samtliga marknadsföringskanaler hos Impact Coatings och bolagets dotterbolag. Uppföljning, mätning och förbättring av resultat ingår som en naturlig del i dina arbetsuppgifter. Du stöttar också med planering och projektledning vid medverkan i internationella mässor. Tjänsten kräver att du kan driva ditt arbete framåt och att du kan leverera enligt utsatta deadlines.

Din profil

Vi söker dig som utmanas av att ta fram säljande kommunikation och innehåll som konverterar och driver sälj. Du har några års arbetslivserfarenhet, god förståelse för B2B marknadsföring och är utbildad inom marknadsföring, grafisk produktion och kommunikation. Det är ett krav att du behärskar programvaror för grafisk produktion – vi gör det mesta inhouse och du har stor möjlighet att påverka vårt innehåll. Därför är det viktigt att du gillar att se resultat och att paketera, planera och dela innehåll med tydligt kundvärde. Har du dessutom ett starkt teknikintresse och driv att vara med på resan mot att ställa om till en mer hållbar framtid har du hittat helt rätt.

  • Du har god förståelse för B2B-marknadsföring
  • Du har starkt affärsmannaskap och vill växa med bolaget
  • Du är kreativ med känsla för formgivning och det skrivna språket
  • Du hanterar både tryckt produktion och optimering för online och digitalt
  • Mycket god kompetens inom Adobe Creative Suite
  • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Du har god förståelse för olika typer av marknadsföringsplattformar och hur de relaterar till varandra
  • Du gillar teknik, inte minst miljöteknik

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Impact Coatings

Placering

Linköping

Kontaktperson

Impact Coatings AB (Publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons