Jobbsafari är en del avschibsted logo

Engagerad Ledsagare till Kommunikativ Kvinna i Linköping

Engagerad Ledsagare till Kommunikativ Kvinna i Linköping

SAAND Service & Omsorg AB · Linköping · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ledsagare Linköping i din ansökan

Är du en engagerad och empatisk person som brinner för att göra skillnad i människors liv? Just nu söker vi en rökfri och husdjurstålig ledsagare till en kommunikativ kvinna i 50-årsåldern i Linköping.


Som ledsagare kommer du att följa med kvinnan på olika aktiviteter och utflykter, där du kommer att vara en viktig stödperson i hennes vardag. Kvinnan är kommunikativ men rörelsehindrad, och hon behöver en ledsagare som är lyhörd och professionell i sitt bemötande.

Arbetstiderna kommer att planeras och bestämmas tillsammans med kvinnan för att skapa en flexibel och anpassad arbetssituation. Vi söker en person som kan vara flexibel och anpassningsbar när det gäller arbetstiderna.

Om du har en positiv inställning, god kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att stödja andra människor, kan detta vara det perfekta uppdraget för dig. Att vara ledsagare för denna kvinna ger dig möjligheten att göra verklig skillnad och skapa meningsfulla relationer.

Som ledsagare är det viktigt att vara en pålitlig och trygg närvaro för personen du assisterar. Du behöver ha förmågan att kommunicera effektivt och vara empatisk för att kunna skapa en trygg och stödjande miljö för personen du ledsagar. Flexibilitet är också en viktig egenskap eftersom arbetstiderna vanligtvis kan variera beroende på personens behov och aktiviteter.

Att vara ledsagare är en meningsfull och givande uppgift där du får möjligheten att göra verklig skillnad i någons liv och skapa en positiv inverkan genom ditt stöd och engagemang.

Om du är redo att ta dig an en meningsfull och givande uppgift och samtidigt utvecklas både professionellt och personligt, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en viktig del av kvinnans liv som hennes ledsagare i Linköping.


OBS!!! Vänligen ange ''Ledsagare Linköping'' i ämnesraden i din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SAAND Service & Omsorg AB

Placering

Linköping

Kontaktperson

SAAND Service & Omsorg AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ledsagare Linköping i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons