Jobbsafari är en del avschibsted logo

Embeddedutvecklare

Swedlock · Halmstad · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi fortsätter att expandera och söker nu en Embeddedutvecklare

Arbetsbeskrivning

Swedlock strävar efter att ligga i framkant inom teknik och innovation. Ambitionen att hjälpa nyckelintensiva verksamheter att förenkla nyckelhanteringen, har resulterat i ett innovativt digitalt låssystem med mängder av möjligheter och stor efterfrågan.

Som ett av de absolut säkraste digitala låssystemen på marknaden klarar Swedlock Pro tuffa krav från SSF gällande uppkopplade produkter och delar som ingår i ett digitalt låssystem. Detta är vi stolta över eftersom säkerhet, tillgänglighet och effektivitet är honnörsord för oss som arbetar med verksamheter inom viktig samhällsservice och samhällskritisk infrastruktur.

Nu behöver utvecklingsavdelningen, som är navet i låssystemet, kompletteras med en nyfiken och initiativrik Embeddedutvecklare. Främst kommer du att arbeta med utveckling av mjukvaror till våra låsprodukter. Vidare kommer du att arbeta med diverse olika tester samt vara involverad i hela utvecklingsprocessen, från kravställan till färdig produkt.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom relevant område med minst 3 – 5 års erfarenhet av utveckling i embedded C eller C++. Vi ser gärna att du har förståelse för hela utvecklingsprocessen för inbyggda system (design, utveckling, testning och releaseprocess). Det är meriterande om du arbetat med säkerhetskritiska system och har god förståelse för elektronik. Flytande svenska och engelska är ett krav.

Som person är du analytisk, orädd och en ”doer” som får saker gjorda. Du bidrar med din energi och kreativitet och du vill ha roligt på jobbet.

Vidare har du ett stort engagemang, vill utvecklas och har en god initiativförmåga.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande bransch och i ett bolag som har en mycket stark tillväxt. Du ingår ett härligt team med mycket erfarenhet som arbetar nära varandra och prestigelöst samt har nära till skratt. Arbetet innebär stor frihet under eget ansvar. Vi har korta beslutsvägar och du blir en viktig del i vår fortsatta expansion.

Tjänsten är på heltid och placerad på Swedlocks kontor i Halmstad.

För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Kullman, 0730-63 90 54 eller ulf.kullman@swedlock.se. Sista ansökningsdatum är den 12 maj, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Swedlock AB utvecklar, tillverkar, säljer och installerar digitala nycklar och låssystem. Våra kunder är företag och offentlig sektor som hanterar ett stort antal nycklar i sin verksamhet. Under devisen ”Nyckeln till staden” har vi levererat mer än 100 000 lås till över 100 kommuner i Skandinavien. Swedlock grundades 2007 av entreprenörer med mer än 35 års erfarenhet av att hantera avancerade låssystem. De smarta välbeprövade lösningarna har gjort Swedlock till marknadsledande inom sin nisch. Vi är cirka 80 medarbetare och vårt huvudkontor med utvecklingsavdelning finns i Halmstad, där vi även har tillverkning och försäljning. Swedlock är sedan sommaren 2022 en del av säkerhetskoncernen RCO Security Group AB. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Läs mer på vår hemsida www.swedlock.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swedlock

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Swedlock AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons