Jobbsafari är en del avschibsted logo

Embedded systemutvecklare

AFRY AB · Malmö · Ansök senast 2 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Company Description

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Job Description

Är du en talangfull ingenjör med bakgrund inom fordonsindustrin som söker nya möjligheter och en utvecklande arbetsplats? AFRY är en inkluderande och stödjande arbetsgivare som är dedikerad till att stärka individer inom ingenjörsvetenskapen.

Genom att vara en del av vår internationella miljö får du möjligheten att samarbeta med kunder från flera länder. Starka engelskkunskaper är avgörande för att säkerställa effektivt samarbete. På vårt företag värdesätter vi personligt engagemang, proaktiv utveckling och samarbetsinriktat teamwork. Du trivs med att överkomma utmaningar och har en skarp blick för detaljer samtidigt som du ständigt söker innovativa lösningar. Gå med oss och var i framkant av banbrytande teknik inom olika områden.

Qualifications

Vi söker en passionerad och skicklig ingenjör med expertkunskaper inom C, C++, Python och RTOS-plattformar som Linux, QNX och RTEMS. Du har erfarenhet av systemutveckling och kan skriva ren och välstrukturerad kod. Meriterande kunskaper inkluderar erfarenhet av Autosar, ISO26262, funktionell säkerhet eller ISO21434 och cybersäkerhet inom inbyggda system. Python och RTOS-plattform. Du använder nytänkande i din utvecklingsprocess och kan bidra med konstruktiva idéer. Som person gillar du att diskutera och driva tekniska lösningar tillsammans med kunden.

På AFRY tror vi på mångfaldens kraft och värderar din unika perspektiv och bidrag som individ inom området. Med flexibla scheman, en stödjande arbetsmiljö och gott om tillväxtmöjligheter prioriterar vi din personliga och professionella utveckling. Vår rekryteringsprocess är utformad för att säkerställa en smidig integration i vår organisation. Du kommer att få möjlighet att träffa våra avdelningschefer och utforska arbetsmiljön.

Additional Information

Kontakt:

Johan Appelqvist, Sektionschef

johan.appelqvist@afry.com

Marcos Cabral Svensson, Team Manager

marcos.cabralsvensson@afry.com


At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons