Jobbsafari är en del avschibsted logo

elmontör

Randstad · Upplands-Bro · Ansök senast 11 juli (73 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Har du ett tekniskt intresse och gått utbildning inom el? Vill du jobba inom produktion och vara med i tillverkningen av apparatskåp? Då har vi rätt tjänst för dig!

Vi söker just nu montörer som ska montera apparat och elskåp på ett företag i Kungsängen som levererar avancerade elektriska och elektroniska system. Huvuduppgifterna består av mekanisk montering av komponenter och kablage enligt instruktioner och elscheman.

Tjänsten är på heltid, och arbetstiderna är måndag-fredag, dagtid med möjlighet till flex. Tjänsten inleds som konsult hos oss på Randstad, för rätt person kan inhyrningen övergå till fast anställning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.  

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök senast innan 2024-05-31. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. OBS! Vi tar inte emot CV eller ansökningar via mail

Ansvarsområden

I rollen som elmontör kommer du arbeta med att bygga elskåp som konstruerar elstyrningar. Huvuduppgifterna består främst av mekanisk montering och el-kopplingar enligt kopplingstabell och kretsschema.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:

  • Utbildning inom el eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Förståelse för ritningsläsning 
  • God verktygsvana
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Meriterande om du arbetat med elektronikmontering tidigare samt om du arbetat med El-koppling enligt kopplingstabell och kretsschema

Som person ser vi gärna att du har en positiv inställning och är noggrann. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Upplands-Bro

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons