Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elmontör med inriktning mot elektronik

Elmontör med inriktning mot elektronik

KraftPowercon · Växjö · Ansök senast 24 okt. (158 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en person som är noggrann, effektiv och har känsla för detaljer? Gillar du varierande arbetsuppgifter samt att ta egna initiativ? Då ska du söka tjänsten som elmontör/provare hos oss!

Som elmontör på KraftPowercon får du vara med att bygga och förstå våra unika elkraftsystem i en mängd olika varianter, allt ifrån delmontage till färdiga system. Du kommer att ingå i ett team som idag består av cirka 25 personer fördelat på montörer, provare och logistiker. Du arbetar självständigt eller i lag och är en viktig spelare för att säkerställa våra produkters höga kvalitetskrav.

För rollen som elmontör ser vi gärna att du har:

  • Elutbildning och/eller automationsutbildning på gymnasienivå.
  • Arbetslivserfarenhet av produktion där provning alternativt elmontage har ingått.
  • Vana att läsa och tolka layoutritning, kretsschema och/eller förbindningstabell.
  • Kunna utföra felsökningar utifrån kretsscheman, enskilt och i grupp.
  • Viljan att utvecklas och ta ansvar.

Din profil

Som person är du effektiv, noggrann och van vid att arbeta i leveransprojekt med uppsatta tidsramar. Du har goda kunskaper inom el/automation samt god datorvana. Ett allmänt teknikintresse samt ett glatt humör är ett stort plus. Likaså om du har truck och/eller traverskort.

Skicka din ansökan och CV till olivera.surbevska@kraftpowercon.com. Har du betyg från tidigare arbetsgivare får du gärna skicka med detta. Urvalet sker löpande, sänd därför in din ansökan snarast möjligt.

KraftPowercon är ett globalt företag med tillverkning i Växjö, Surte och Shanghai (Kina). Vi arbetar med avbrottsfri kraft, likriktare för vattenrening, ytbehandling och luftrening. www.kraftpowercon.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KraftPowercon

Placering

Växjö

Kontaktperson

KraftPowercon Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons