Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elkonstruktör till Kristianstadföretaget PMA

Elkonstruktör till Kristianstadföretaget PMA

STANDBY workteam AB · Bromölla · Ansök senast 11 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

PMA i Kristianstad grundades 2010 och är en snabbväxande aktör inom automation. PMA erbjuder egenutvecklade och färdiga automationslösningar med hög kvalité och på ett kostnadseffektivt sätt. Företaget finns tillgängliga för alla med ett automationsbehov, lokalt som globalt och med fokus att alltid ha nöjda kunder. Idag har PMA vuxit till ett bolag med 40 anställda och en omsättning på ca 80 MSEK. En stark resurs är personalen som bidrar med ett stort engagemang i kombination med specialistkunskaper och lång erfarenhet. Läs gärna mer här https://pmaab.com/sv


Elkonstruktör till Kristianstadföretaget PMA – Kristianstad

Är du en duktig Elkonstruktör som tycker det vore kul att ingå i team av ambitiösa ingenjörer och tekniker som alltid strävar efter att utvecklas? Vill du bli en viktig kugge i utvecklingen av PMAs lösningar samtidigt som du periodvis hjälper kunder runtom i Sverige och världen med allt från elkonstruktion till avtestning? På framgångsrika PMA ges du möjligheten att arbeta med företagets egenutvecklade och kundanpassade lösningar till lokala och globala kunder som är världsledande inom sin bransch. Du får chansen att spela en viktig roll i en spännande arbetsmiljö med hög tekniknivå och uppdrag inom allt från metall till processindustri.

Som Elkonstruktör på PMA växlar du mellan inhouse projekt med närhet till produktionen eller projekt ute hos kund, där resor till viss del kan förekomma. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från utredning, konstruktion och avtestning inom olika branscher.

Arbetsuppgifter:

  • Projekterar, sammanställer information för att kunna genomföra El-konstruktion.
  • Ta fram komplett ritningsunderlag.
  • Deltar i projektmöte.
  • Kundkontakt med kunder när det krävs i projektet.
  • Stämmer löpande av mot verkstaden så allt fungerar.
  • Support till kollegor som är ute på installationer/ idrifttagningar.
  • Tar fram underlag och kalkyler för offertframtagning.
  • Projektleda utvalda projekt.
  • Möjlighet att hjälpa till som montör i verkstad vid behov

Din bakgrund:

Du har teoretiska kunskaper motsvarande KY, Högskola eller Universitet, samt några års erfarenhet inom elkonstruktion. Du har god erfarenhet av konstruktionsverktyget EPLAN och det är meriterande om du även behärskar EL-proCad. Du har tidigare erfarenhet av elkonstruktion inom industrin både vad gäller anläggningar och maskiner. Du är väl insatt i konstruktion av styrskåp och ställverk, dimensionering av komponenter och kablage samt är insatt i gällande direktiv. Baskunskaper inom PLC och HMI programmering och EX/ATEX ser vi som en merit, likaså om du haft rollen som projektledare eller del-projektledare inom el och automationsområdet. Som ingenjör är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då många utrustningar går på export behövs även goda kunskaper i engelska.

Som person tror vi att du är en ansvarstagande och driftig problemlösare med ett stort tekniskt intresse. Du är nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker. Drivkraften som du har balanserar du med lyhördhet för omgivningen samt med en god känsla för kommunikation och samarbete med både interna och externa samarbetspartners.

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på anläggningen i Fjälkinge, utanför Kristianstad. Start omgående eller enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar P Maskin Automation AB med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och ber dig att söka så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam på tel. 0709-605372.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STANDBY workteam AB

Placering

Bromölla

Kontaktperson

Standby Workteam AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons