Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elingenjör

TILLIT Engineering AB · Göteborg · Ansök senast 31 maj (30 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Elingenjör i din ansökan

TILLIT Engineering söker nu nästa elingenjör till Göteborg

Är du elingenjör eller elkonstruktör inom energi- och processindustrin och vill arbeta i ett utvecklande konsultbolag med fokus på dig och din personliga utveckling? Här på TILLIT Engineering AB vill vi skapa ett företag med starka grundvärderingar!

TILLIT Engineering AB är ett ingenjörsföretag med huvudkontor i Göteborg som levererar tjänster och lösningar till energi- och processindustrin i Sverige. Vårt fokus ligger på våra medarbetare och kunder, vi strävar alltid efter att göra det problemfritt för dig och alla andra som ansluter till oss. Det är därför vi heter TILLIT Engineering.

TILLIT Engineering erbjuder dig intressanta konsultuppdrag med en personlig utvecklingsplan. Vi engagerar oss i din karriär och ser till att du i en öppen och tillåtande arbetsmiljö utvecklas tillsammans med våra kunder. Våra kunder är oftast de största företagen inom energi- och processindustrin. De flesta uppdragen är i västra Sverige, från Lysekil i norr till Varberg i söder, men vi har också börjat etablera oss i östra delarna av landet.

Vi arbetar med förtroendeavtal med varje anställd, vilket innebär att du skapar en tydlig plan för hur du vill utvecklas tillsammans med din konsultchef och uppdragsgivare.


Arbetsuppgifter

  • Projektera el-system för energi- och processtekniska industrier
  • Projektering för ny- och ombyggnationer för energi- och processanläggningar
  • Utföra beräkningar och dimensioneringar för elskåp, elinstallationer på energi och processanläggningar
  • Utarbeta projekthandlingar, såsom kabellistor, kopplingsscheman och utrustningslistor samt skriva tekniska beskrivningar och driftmanualer
  • Arbeta tillsammans i projektteam med de andra disciplinerna så som process, rör, byggkonstruktörer under ledning av projektledare

Vi vill att du har

  • Erfarenhet av att arbeta i något av verktygen Elprocad, Elvis, Tracecalc eller liknande verktyg
  • Erfarenhet av PLC och SCADA ses som en merit
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Engelska ser vi som en självklarhet.

Som person är du flexibel i ditt sätt att hantera människor på arbetet och har ett starkt tekniskt intresse. Du tycker tillit och lojalitet är en viktig del i arbetet. Du har en god förmåga att organisera och strukturera upp arbetet runt om dig med en känsla av vad som bör prioriteras och en förmåga att nå dina mål.

Vad vi erbjuder dig

Vi är ett gäng på 10 personer som sitter på uppdrag hos kund men det är också viktigt för oss att skapa ett företag med teamkänsla där vi träffas arbetar gemensamt för att bygga förtroende.

Förutom det erbjuder vi

  • Intressanta och utvecklande uppdrag inom mekanisk konstruktion och rörkonstruktion
  • Coachad karriärutveckling
  • Friskvårdsbidrag (5000 sek / år)
  • Kollektivavtal är en självklarhet för oss
  • Konkurrenskraftig lön
  • Bonusar

Och sjävklart är det viktigt för oss med Work-life balance!

Vi strävar efter inkludering och mångfald, vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till våra tjänster. Vi rekryterar både juniora och seniora kollegor.

Är TILLIT Engineering den arbetsgivaren du letar efter?

Vi hoppas ha väckt ett intresse hos dig! Hör gärna av dig om du vill komma in på en kaffe.

Sista ansökningsdag

Skicka din ansökan redan idag då intervjuer kan komma att ske löpande. Startdatum enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till lowisa.norrmen@tillitengineering.nu eller ring +46 768 65 60 19.

Välkommen med din ansökan!

Om Tillit

TILLIT Engineering AB är ett ingenjörsföretag som har dig som medarbetare i högsta fokus. Tillit är en teknisk konsult som levererar tjänster och tekniska lösningar främst till process- och energiindustrin men utför även konsultuppdrag inom ledarskap, förändring och organisationsutveckling. Grundtanken är att allt arbete skall bygga på det förtroendekapital företaget bygger till sina medarbetare och intressenter. Alla skall ha chansen till att styra relationen med företaget dit dom känner sig bekväma för att bygga tilliten som en förutsättning för allt arbete. https://www.tillitengineering.nu Låt dig inspireras, följ med bakom kulisserna i vår bilddagbok och se hur det är att arbeta som Mechanical lead ute på fältet.

Läs mer på www.tillitengineering.nu/case-study/industri/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TILLIT Engineering AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

TILLIT Engineering AB

Vid ansökan:Ange referens Elingenjör i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons