Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektroingenjör till Micropol Fiberoptic

Elektroingenjör till Micropol Fiberoptic

Aktiebolaget Micropol Fiberoptic · Halmstad · Ansök senast 28 sep. (152 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en kreativ och lösningsorienterad ingenjör som trivs bäst när du får arbeta i teknikens framkant? Drivs du av utmaningar och vill vara en del av ett företag som fokuserar på högkvalitativ produktutveckling inom fiberoptik? Då kan du vara den vi letar efter!

Micropol Fiberoptic är inne i en spännande expansionsfas med internationell tillväxt och utökning av vår produktportfölj. Just nu söker vi nya medarbetare till vårt R&D team.

OM ROLLEN

Som en del av vårt R&D team kommer du att vara motorn bakom vår produktutveckling. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö med fokus på att ta produkter från koncept till verklighet. Ditt arbete kommer innefatta allt från att leda kundprojekt till att utforska och skapa egna innovativa lösningar. Vi utvecklar våra produkter från idé, via design och konstruktion, till prototyptillverkning och småserier i egen verkstad eller med hjälp av underleverantörer. Vi ser också att du aktivt samarbetar med vår produktionsavdelning för att säkerställa en smidig övergång till produktion.

På R&D avdelningen genomför vi också test och verifieringar av produkter, samt prov och försök för att testa nya tekniska tillämpningar.

VAD VI ERBJUDER

Vi erbjuder en inspirerande och utvecklande arbetsmiljö där våra värderingar - engagemang, ansvar och omtanke - genomsyrar allt vi gör. Här får du möjlighet att växa och utvecklas både professionellt och personligt i en organisation med korta beslutsvägar.

OM FÖRETAGET

Micropol Fiberoptic är en pionjär inom passiv fiberoptik med över 35 års erfarenhet. Vi är ledande på marknaden och erbjuder unika design- och produktionstekniker för att leverera komplexa och kompakta fiberoptiska lösningar. Vår stolta tradition av innovation och vår passion för att driva teknologins gränser framåt präglar allt vi gör.

VEM ÄR DU

Vi söker dig som är en nyfiken ingenjör med bakgrund inom elektronik eller motsvarande områden. Då våra produkter ofta innefattar flera olika teknikområden ser vi det som meriterande att du har förmågan att blicka utanför ditt eget huvudområde och ta dig an uppgifter i angränsande teknikområden.Dina personliga egenskaper är avgörande för oss. Vi letar efter dig som är lösningsorienterad, metodisk och ansvarsfull. Du har en stark drivkraft och är van vid att hantera olika projekt samtidigt. Din förmåga att tänka logiskt och analytiskt gör dig till en värdefull medlem i vårt team.

KVALIFIKATIONER

  • Kandidat- eller masterexamen inom relevant ingenjörsinriktning, såsom elektronik eller motsvarande områden.
  • Goda kunskaper i Microsoft 365
  • Erfarenhet av CAD-system, exempelvis SolidWorks och Autodesk Fusion 360
  • Erfarenhet av CE-märkning samt test och verifiering av produkter
  • Erfarenhet av programmering, elektronikkonstruktion ochav LASER komponenter samt dess kringutrustning så som tex drivkretsar etc.
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska

Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av elektro-optiska system samtav fiberoptik eller optiska beräkningar och simuleringar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ANSÖK IDAG

Om du känner att du är rätt person för roll, tveka inte att ansöka redan idag! För frågor om tjänsten, kontakta gärna Mikael Andersson, CTO, på m.a@micropol.com eller +46 (0)35-260 72 11. Vid frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Ida Söderblom, HR, på i.s@micropol.com.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen och kan komma att avsluta den före sista ansökningsdatumet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aktiebolaget Micropol Fiberoptic

Placering

Halmstad

Kontaktperson

AB Micropol Fiberoptic

Dela jobbannonsen

Anmäl annons