Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektriker

Randstad · Sollentuna · Ansök senast 12 juni (46 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och forma framtidens marina transporter?


Vår kund är ledande inom innovation för en grönare framtid på våra sjöar och hav. Vår kund bryter ny mark inom marina transporter genom att skapa elektriska båtar och fartyg som sätter nya standarder för hastighet och räckvidd. Tack vare banbrytande teknologi som avancerade sensorer, datorsystem och hydrofoils, "flyger" deras farkoster över vattnet.


Vi är för närvarande på jakt efter elektriker. Vi välkomnar sökande med praktisk erfarenhet oavsett vilken bransch den kommer ifrån.


Som en del av vår kunds team får du möjligheten att vara en del av en spännande och innovativ arbetsmiljö där du bidrar till att forma framtidens marina transporter. Vi och kunden erbjuder en dynamisk arbetsplats där du kommer att arbeta med banbrytande teknologi och vara en del av ett team som delar din passion för hållbarhet och innovation.

Ansvarsområden

I denna roll kommer du att:


  • Arbeta i den elektriska verkstaden med förmontering av elektriska komponenter som är designade internt.
  • Arbeta i båtarna med installation av elektriska komponenter och kablar.
  • Bli en mästare på det kompletta elektriska systemet som tillhör de mest avancerade serieproducerade fritidsbåtarna idag, som innehåller internt designad elektronik, högspänningsdrivsystem och olika flygkontrollsensorer.
  • Driva kontinuerliga förbättringsaktiviteter inom kvalitet, cykeltider, kostnadsminskning och processförbättring.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen behöver du:


  • Ha erfarenhet och kunskap om att arbeta med ett brett utbud av elektriska system.
  • Vara van att använda och förstå elektriska scheman.
  • Ha erfarenhet av eller åtminstone ett starkt intresse för EV-system.
  • Erfarenhet av att arbeta med 400+ voltsystem.
  • Kunna kommunicera på Engelska

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons