Jobbsafari är en del avschibsted logo

El- och instrumentmontör till Göteborg

Actemium · Stenungsund · Ansök senast 31 maj (28 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Tycker du om variation där du får se olika arbetsplatser, få erfarenhet av olika intressanta projekt och träffa nya människor? Är du teknikintresserad och vill ha möjligheten att utvecklas? Då ska du jobba hos oss!

Din roll Som El- och Instrumentmontör hos oss får du ett omväxlande och intressant arbete. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med montage av el- och processinstrumentering, klenrörsinstallation, kabelförläggning och inkopplingsarbeten.

Vi har stabilt samarbete med industrin i hela Sverige men framför allt inom petrokemin, olja & gas och energibolag.

Din kompetensprofil Vi befinner oss i en expansiv fas med spännande projekt och därför söker vi just nu både dig som är i början av ditt yrkesliv samt dig som har flerårig erfarenhet av el-, Instrument och klenrörsmontage inom industrisektorn. Du har en gymnasieutbildning med inriktning på El, VVS eller Industri, alternativt att du har likvärdig erfarenhet.

Som person är du teknikintresserad och vill bidra med din kunskap och dela med dig av erfarenheter. Vi vill att du värnar om att bidra till ett gott arbetsklimat och ett bra samarbete med både kunder och kollegor.

För att du ska passa in som El- och Instrumentmontör hos oss vill vi att du trivs med variation i arbetet och att du har lätt att anpassa dig efter rådande situation, då det ibland kan handla om ändrade arbetsförhållanden på kort tid.

Vad erbjuder vi dig? Du blir en del av en välfungerande affärsenhet med stark lokal närvaro och samarbete inom Actemium i Sverige. Som El- och Instrumentmontör hos oss ges du möjlighet att påverka ditt arbete och dess innehåll. Du ges stor möjlighet till personlig utveckling och avancemang inom yrkets olika roller.

Vi är en arbetsplats med många sociala aktiviteter genom vår idrottsförening och med en god sammanhållning bland personalen.

Vill du veta mer kontakta gärna Affärsenhetschef Lars Roswall på tfn 070-6898101

Fackligt ombud är Reine Karlsson på tfn 073-079 80 18Sista ansökningsdag är 31 maj. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansök redan idag!Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag- Vi har inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda och undanber oss därför vänligt men bestämt erbjudanden om ytterligare annonserings- och rekryteringshjälp.Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan

Sitter du vid mobilen? Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede.

Om Actemium Instrumentation

Actemium Process (fd. Processkontroll AB) är ett företag i VINCI Energies Nordic och vi är cirka 70 anställda. Företaget grundades 1970 och införlivades i VINCI Energies Nordic koncernen 2012. Vi erbjuder ett brett register av tjänster på områdena Engineering, Installation och Underhåll. Största vikten ligger i fältinstallation inom processtyrning på områden som instrumentinstallation, klenrörsinstallation, kabelförläggning, pneumatikinstallationer samt byggnation av analys och automationsskåp. Till detta erbjuder Actemium Process instrumentmontörer/tekniker inom löpande underhåll, kalibrering, felsökning, reparation och idrifttagning. Samt ventiltekniker inom löpande underhåll, provtryckning, täthetskontroll, reparation och idrifttagning av de flesta på marknaden förekommande ventiltyperna.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Actemium

Placering

Stenungsund

Kontaktperson

Actemium Electro AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons