Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomichef till Blekinge studentkår

Ekonomichef till Blekinge studentkår

Blekinge Studentkår · Karlskrona · Ansök senast 20 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med erfarenhet av ekonomi-, bokföring- eller kansliarbete och som söker ett heltidsjobb. Som person är du engagerad i verksamheten du arbetar för. Du är social och tycker om interaktion med andra människor.

Som ekonomichef är du huvudansvarig för all ekonomi i studentkåren. Du är även firmatecknare för organisationen. Tjänsten innebär arbete med ekonomiadministration i form av fakturering, bokföring, bokslut, skattedeklarera och utbetalning av löner. Dessutom har du ansvar för organiseringen av Blekinge studentkårs organs bankkonton, organisering av förtroendevaldas bankkort och tillhörande kontrakt, kontakt med bank och de ekonomiska revisorerna, redovisning av ekonomin på fullmäktigesammanträden samt det yttersta ansvaret för årsbudgeten.

Kvalifikationer

Dina kvalifikationer

  • Relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • God förmåga att planera ditt arbete och att arbeta självständigt
  • Vara ambitiös, engagerad, initiativrik, flexibel och noggrann
  • En god kommunikations- och samarbetsförmåga, och en vilja att utvecklas
  • Goda datorkunskaper och goda kunskaper i Excel
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt på engelska

Meriterande

  • Erfarenhet från ideellt engagemang
  • Styrelseerfarenhet

Om Blekinge studentkår

Blekinge studentkår är en sammanslutning av studerande vid Blekinge Tekniska Högskola (BTH), med huvudsyfte att bedriva studiebevakande verksamhet samt tillvara medlemmarnas intressent angående deras studier på en lokal, nationell och delvis internationell nivå i allmänhet samt vid BTH i synnerhet. Studentkåren tillvaratar även medlemmarnas studiesociala intressen.

Blekinge studentkår har har två heltidsarvoderade, Kårordförande och Vice Kårordförande, samt 120+ ideellt arbetande förtroendevalda utspridda på fem sektioner och nio utbildningsföreningar. Sektionerna och utbildningsföreningarna överses av Kårstyrelsen, som Kårordförande och Vice Kårordförande leder. Varje enskilt organ har sina egna ordförande, sekreterare och kassörer.

Blekinge Studentkår omsätter ca fyra till fem miljoner kronor årligen, där större delen av omsättningen är våra två pubar, det statliga bidraget samt medlemsavgifter, och löneutbetalningar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Blekinge Studentkår

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Blekinge Studentkår

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons